Hur återställa bilens lack Finish

Solen kommer att ta en vägtull på färgen på äldre bilar som har parkerat utanför varje dag. Färgen kan se tråkig och blek, även om färgen inte flagnar och har inte kemiskt skadat. Föroreningar och oxidation samla på bilens lack och bygga upp till molnet klarlack och skapar tråkig färg. Ta bort dessa på ett sätt som inte skadar lacken under är hur korrekt att återställa bilens lack så att det lyser igen. Saker du behöver
Bil tvål
mjuk svamp
Vatten
Chamois
Clay bar
Clay smörjmedelsspray
Dual-action buffert
vätskeförening
Buffing pad
Polersvamp
bilpolish
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i skuggan och låt ytan svalna. Tvätta din bil med bil tvål och en mjuk svamp för att rengöra ytan på lös smuts och skräp. Skölj bilen och gå över den med ett sämskskinn för att torka den. Låt bilen stå tills den är helt torr.
2

Knåda leran bar under en minut tills den är flexibel. Spraya leran smörjmedel på en liten del av bilen och gnid leran fram och tillbaka över den smorda området. När leran plockar upp föroreningar i färgen, vik leran över att sätta en ren sida mot färgen. Upprepa detta tills hela målade ytan har gnuggas med leran bar.
3

Placera en putsdyna på en dual-action buffert. Häll en kvarts storlek mängd flytande Rubbing på kudden och polera bilens målade ytan. Arbete bufferten i små cirkulära rörelser på ytan för att fungera av föreningen över färgen. Gå från framsidan av bilen bakom, lägga till mer förening som behövs.
4

Byt putsdyna med en polering pad. Häll en dime-stora mängd bil polish på kudden. Arbeta polish över färgen med samma tekniker som du använde med gnugga föreningen. Lägg mer polish som det rinner ut och dynan blir torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121094.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.