Hur man startar ett Craftsman modell högtryckstvätt 580752400

Craftsman kom omkring 1927 då Sears 'ny chef för hårdvaran avdelningen, Arthur Barrows, närmade sig Marion-Craftsman Tool Company om att använda Craftsman namnet på Sears' raden av verktyg. Sears köpte officiellt The Craftsman namn i oktober 1927 för $ 500. The Craftsman högtryckstvätt modell nr. 580.752400 har en bensinmotor och kan producera upp till 2800 psi vattentryck. Att vara en som drivs med bensin motor innebär att en viss sekvens skall följas för att korrekt starta motorn på högtryckstvätten. Saker du behöver
trädgårdsslang
Blocknyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Placera högtryckstvätt på en plan yta. Fäst ena änden av en trädgårdsslang till en extern vattenkälla, t.ex. en tapp.
2

Kontrollera högtrycksslangen som ansluts mellan vattenpumpen och spay handtaget med en kombination skiftnyckel för att säkerställa den är ordentligt åtdragna. Dra slangen om den känns lös.
3

Dra åt trädgårdsslang, för hand, på inloppet på högtryckstvätten märkt "Water Inlet." Vrid den yttre vattenkälla för att starta flödet av vatten in i brickan.
4

rensa luften och skräp från högtryckstvätten och linjer genom att trycka och hålla in avtryckaren på sprutan pistolen tills vatten flödar från dess munstycke.
5

Skruva av munstycket förlängning till slutet av sprutpistol, om den inte redan ansluten, att enbart handkraft.
6

Skjut munstycket förlängning utåt till dess lågtryck läge
7

Dra spärren -. den lilla fjäderbelastade fliken längst ned avtryckaren -. nedåt för att låsa avtryckaren i läge av

8

Skjut gasreglaget, som ligger på höger sida av motorn, dess "Snabb" inställningen.
9

Placera motorn choke i "Choke" läge om motorn är kall. Placera choken i läge "RUN" om motorn är varm.
10

Ta gummi T-handtag fäst till pull-strängen på toppen av motorn ordentligt och dra den uppåt tills det finns ljus motstånd. Dra T-handtaget uppåt snabbt att dra runt motorn och handtaget motorn. Upprepa detta steg tills motorn startar. Om motorn startar kortfattat men bås, krama avtryckaren på sprutan pistolen vattentrycket.
11

Flytta motorn choken till "Run" position som motorn börjar värma upp. Om motorn snubblar lite på att flytta choken till "Kör" än tillbaka choken till "Choke" och låta motorn värmas upp längre. Upprepa detta steg tills motorn går jämt med choken i läge "RUN".
12

Vrid choken till läge "RUN" Om tvättmaskinen inte startar efter sex drar av T-handtag och upprepa steg 10 tills brickan börjar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121947.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.