Ta bort färg Sprutningsundersökning

Måla översprutade resultat från inte maskerar bort ytor intill ditt målområde helt. Problemet uppstår oftast när man målar bilar där DROPS från spraya en topplack eller klarlack overreach målet och dimma på andra delar av fordonet. När misted översprutade torkar det skapar små fläckar i lack som bryter upp den smidigt målade ytan. Det är en effektiv metod för att avlägsna översprutning. Med en bit detailer lera, kan du skala helt enkelt overspray från den målade ytan och lämnar den målade ytan orörd. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Sponge
Handdukar
Clay bar smörjmedel
Automotive detailers lera
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner

1

Tvätta bilen ytan med biltvätt tvål, vatten och en svamp för att avlägsna smuts och skräp närvarande. Klappa bilen torr med en ren handduk efter tvätt. Gnid längs ytan av bilen med handen, känsla för små knölar i färgen. Dessa knölar är färgen översprutade märken som du vill ta bort med leran.
2

Spray placeringen av den lilla sprutdimma sjunker med leran bar smörjmedel tills du har täckt området med en ljus lager . Arbeta med ett litet avsnitt --- 3 kvadratmeter, till exempel --- av bilens yta i taget för att undvika att smörjmedlet torka innan du tar bort overspray.
3

Spray leran bar med smörjmedlet fungerar då det över ytan av bilen, med hjälp av en fram och återgående rörelse över översprutning för att dra den överskjutande färg i leran. Kör handen över ytan efter att gnugga den med stången för att känna närvaron av kvarvarande färg sprutdimma. När ytan är slät vid beröring, gå vidare till nästa avsnitt och upprepa processen.
4

Undersök undersidan av leran var du har gned den över fordonet. Leta efter eventuella fläckar av översprutningen färg på baren. Sprayen kommer att visas som fläckar av missfärgning på barens yta. När dessa verkar, vik ut botten lera bar över sig själv och sedan jämna ut för att skapa en ren lera yta för nästa avsnitt av bil. Använda baren efter det har samlats upp färgen droppar har samma effekt som att köra sandpapper på bilens yta. Denna användning kan lämna repor hela yta.
5

Torka smörjmedlet från ytan av fordonet efter att ha avslutat ett avsnitt med en ren microfiber handduk. Upprepa rengöringen om nästa avsnitt av bil.
6

Rengör bilen med biltvätt tvålen direkt efter avlägsnande av sprutdimma. Klappa den torr med en ren handduk, då känner ytan igen för att se alla spår av overspray avlägsnas. Upprepa borttagningen för något område som ändå känns ojämn från färg sprutdimma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121946.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.