Hur man installerar Clear Skal Bra Bil

Du äger en ny eller nyare bil och vill hålla det ser bra ut. Frekvent tvättning och vaxning hjälper. I fronten på bilen får mest stryk av buggar, tjära och annat skräp. Bil behåar skyddar framsidan av bilen från dessa poster, men många tycker inte om deras utseende. Nyligen har tydliga bh omslag utvecklats för att skydda den främre delen av bilen, samtidigt som färgens konsekvent utseende. Installera bras kan vara en utmaning, och kräver god förberedelse och planering. Saker du behöver
Spray flaska tvålvatten
Spray flaska 50/50 alkohol och vatten Vinyl
gummiskrapa
Luddfri handduk
3M självhäftande Remover Review mjuk frottéhandduk
Visa fler instruktioner
1

Sopa ur garaget för att befria området från damm. Efter svepande, gör att området kan sedimentera. Stäng garageporten.
2

Tvätta och torka bilen. Dra bilen in i garaget och stänga garageporten. Se till att området du kommer att tillämpa den klara behå locket har all bugg och fläckar tjära avlägsnas. Använd 3M lim remover över området för att ta bort alla fläckar.
3

Placera materialet över bilen för att säkerställa en bra passform. Behån bör passa ca 1/8 tum eller mindre från framkanten av huven och centreras mellan fendrar när de sträcks ut.
4

Tvätta händerna noga och låt våt att förhindra att få fingeravtryck på bh material. Håll händerna våta under hela proceduren.
5

Dra bort uppbackning av bh locket långsamt och spraya filmen med tvållösning som du tar bort. Använd tre droppar baby schampo med vatten för att hålla lösningen från att vara alltför sudsy. Spraya bilen där du kommer att tillämpa filmen.
6

Applicera långsamt filmen på bilen, börjar den ena främre hörnet och arbeta dig över och tillbaka. Gummiskrapa ut bubblor och extra tvål med en luddfri handduk virad runt skrapan. Detta kommer att bidra till att förhindra repor. Kontrollera att bh luckan är centrerad. Justera om nödvändigt.
7

Tack ner kanterna av filmen med en 50/50 lösning av alkohol och vatten.
8

Några tydliga bh täcker kommer i mer än ett stycke. Upprepa processen för varje del. Arbeta alltid skrapan mot kanterna för att avlägsna bubblor och överskott av tvål.
9

Torka av området med en mjuk frottéhandduk. Flytta handduken från mitten av bh till kanterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121840.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.