Hur Detail en vit bil

Korrekt underhåll av din bil, inklusive detaljer, kommer att hålla din det ser bra ut för en lång tid. Professionella detailers reccomend tvätta bilen någonstans från en gång i veckan till minst en gång i månaden för att ta bort smuts och andra skadliga element på din lack. Vita bilar kan behöva beskriver oftare eftersom de kommer att visa smutsen lättare. Med rätt kemikalier, verktyg och tekniker, kan du hålla din vita färg söker nytt för en lång tid. Saker du behöver
2 skopor till vatten
slang
biltvätt tvål
hjulrenöring
svamp eller biltvätt mit
gems
pappershanddukar
fönster Cleaner Review vax
poly skumapplikatorer
mikro-fiber handdukar
vakuum
Interiör bilschampo
Visa fler instruktioner
Tvättmaskin
1

Tvätta däck och fälgar med hjulet renare och en svamp. Tvätta och skölj ett däck innan vi går vidare till nästa. Tvätta däcken först så att du inte behöver oroa dig för att få smuts eller hjulrenöring på ren, vit färg.
2

Fyll en hink med vatten och biltvätt tvål och fyll den andra med rent vatten . Använd den andra hinken för att skölja bort din svamp eller biltvätt mit innan doppa den i tvålvatten hink. Detta kommer att bidra till att förhindra polerrosor i din färg.
3

Spray ner bilen med slangen.
4

Skrubba bilen med en svamp eller biltvätt mit, börja med taket, sedan flytta till huven och bakluckan, inklusive främre och bakre vindrutan.
5

Skölj av det område du redan har tvättat.
6

Scrub ena sidan av bilen, inklusive fönster och skölj den sidan. Upprepa på andra sidan.
7

Blöt sämskskinn, sedan torka bilen. Om du använder en mikro-fiber handduk att torka, sedan inte blöta det, bara börja torka car.This hjälper till att förhindra vatten fläckar.
Vaxning
8

Applicera ett tunt lager vax med en poly skumapplikator. Använd cirkulära rörelser.
9

Låt vaxet torka till en tråkig dimma.
10

Buff med en mikro-fiber handduk för att avlägsna diset.


Slutgiltiga justeringar
11

Rengör fönster, vindruta och bakruta med fönsterputs och pappershanddukar eller mikro-fiber handdukar. Se till att rengöra insidan och ut.
12

Vakuum insidan av bilen.
13

Blanda bilschampo och vatten enligt anvisningarna på flaskan.

14

Spray ned sätena och skrubba med en borste eller risiga pad för att ta bort smutsen. Torka bort smutsen med en ren mikrofiber handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121655.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.