Hur man tar bort Heavy Oxidation från bilen

Oxidation byggs upp på bilens yta och förvandlar färgen från glansiga och släta till tråkig och kalkhaltig. Tvätt och vaxning din bil varje dag kommer inte göra något för att få den tunga oxidation av. Ta bort oxidation tar flera timmar av arbete, så att betala en body shop för att bli av med det kan kostar flera hundra dollar i arbete och material. Du kan ta bort tung oxidation från bilen på din uppfart i ett par timmar, med hjälp av material från en lokal Biltema. Saker du behöver
Bil tvål
mjuk svamp
Vatten
Chamois
Liquid Rubbing
hög hastighet buffert
putsdyna
Polersvamp
Bil polska
Visa fler instruktioner
1

parkera bilen i skuggan så att solen inte värmer den målade ytan. Tvätta din bil med bil tvål och en mjuk svamp. Skölj bilen med vatten och låt den torka helt. Du kan påskynda torkningen genom att torka av bilen med ett sämskskinn.
2

Placera en ren polerrondell på höghastighetståg buffert. Häll en kvarts storlek mängd vätska gnugga förening på kudden. Addera 3

Ställ buffert på bilens yta med dynan och föreningen vidrör lacken. Vrid buffert på medelhög till hög hastighet och flytta den i små cirkulära rörelser när den är igång. Hålla bufferten flytta och låt det inte sluta i ett område i mer än tre sekunder.
4

Arbete bufferten över bilens yta, från toppen till botten av bilen. Arbetet föreningen på kroppen tills du kan se den försvinna och lämna en blank, slät yta. Lägg mer förening som behövs.
5

Avlägsna putsdyna och ersätta den med en polering pad. Upprepa steg med hjälp av polering pad och bil polish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121088.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.