Hur Refinish Plast Hubcaps

Många bilägare vill accent deras bilens utseende genom att lägga till färg till sina navkapslar. Du kan göra samma sak med rekonditionering dina navkapslar med lämplig emalj. Innan du börjar, tänk på följande. Om dina navkapslar är plast, kommer de motstår färgvidhäftningen om de inte är ordentligt betingade. Du måste skava varje navkapsel, med friktion-baserade tekniker eller kommer de att förkasta sina nya ytskikt. Dessutom måste du välja ett hållbart emalj för den slutliga täckfärg eller spridande slutändan kommer att uppstå. Saker du behöver
Trinatriumfosfat rengöringsmedel
Grov svamp
Vatten slang
Rags
Handdukar
180-slippapper
Kraftig tyg trasa
akryl spruta primer
högblank akryl spraya emalj
Visa fler instruktioner
1

Ta bort navkapslar från bilen.
2

Tvätta plast navkapslar med en trinatriumfosfat rengöringsmedel, med användning av en grov svamp. Skölj navkapslar, med hjälp av en vattenslang och torka dem med handdukar.
3

Främja vidhäftning genom slipning av plast navkapslar med ett 180-slippapper. Stanna när navkapslar kännas lite grov.
4

Placera navkapslar på en tung tyg trasa.
5

Coat plast navkapslar med akryl spruta primer. Upprätthålla en 8-tums avstånd mellan navkapslar och sprutmunstycket som du ansöker. Vänta tre timmar för navkapslar att torka.
6

Stryk primade navkapslar med en högblank akryl spraya emalj. Håll 8 inches mellan navkapslar och sprutmunstycket som du ansöker. Låt torka i tre timmar. Återanslut navkapslar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121718.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.