Hur man använder en Auto Detailing Buffer

En bilrekonditionering buffert används för att polera och polera färg och klarlack på ditt fordon. Enkelt uttryckt, det gör bilen fint och glänsande. Det kan också bidra till att skydda lacken från UV skador beroende på polering och vaxning föreningar du använder. Den bilrekonditionering bufferten är ett enkelt sätt att snabba upp processen för manuell polering. Saker du behöver
bilrekonditionering buffert
polermedel
Wax
Buffer pads
Clean butik trasor
Visa fler instruktioner
1

Placera en liten mängd polering förening på en av dynorna, och placera bindan på botten av bufferten. De flesta bilrekonditionering polering pads bara "stick" på undersidan av själva bufferten.
2

Placera dynan /bufferten på ytan av fordonet och försiktigt gnugga föreningen i en liten cirkel innan du stänger av buffert på.
3

Vänd buffert på sin lägsta inställning och gradvis öka hastigheten. Medan du gör detta, flytta bufferten i en cirkelrörelse. Applicera inte en stor press att bufferten eftersom detta kan lätt bränna klarlack av och sedan färgen. Låt bufferten göra arbetet medan du flyttar buffert i fordonets yta.
4

När du har täckt hela fordonet med polering förening, byt till en ren pad och bakläxa fordonet för att ta bort polering förening.
5

Upprepa processen du använde i Steg 1 till 4, utom den här gången, använda vaxet. Använd rena kuddar för att ta bort vaxet, och om och när dynan mättas med vax som du tar bort den, byta till en ny dyna.
6

Gör en slutlig wipe-ner av fordonet manuellt med rena butik trasor. Detta kommer att ta bort all vax du har missat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121030.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.