Hur man tar bort Road rester från Chrome avgasrör

förkromning avgasröret på din bil kan vara en iögonfallande accent till en anpassad färg jobb eller anpassade modifieringar, och det kan verkligen göra undersidan av bilen sticker ut. Eller så kan du bara lägga krom till tips. Hursomhelst, rengöring av krom för att avlägsna smuts och andra väg rester är inte komplicerat, men du bör göra det ofta för att bevara det glitter och glans. Du kan använda vardagliga objekt från hemmet för att rengöra krom, tillsätt sedan en polish. Saker du behöver
Soap
Vatten
Sponge
mjuk trasa eller handduk
Vinäger
krompolish
Visa fler instruktioner
1 < p> Tvätta krom med tvål och vatten. Använd en mild tvål som ett diskmedel och en mikrofiberduk, mjuk svamp eller mjuk trasa.
2

Skölj krom och inspektera den för smuts, sot eller envisa mallig på partiklar. Om du fortfarande se rester, tvätta och skölj Chrome igen.
3

Gnid krom ned med vanlig vinäger och en ren, mjuk trasa. Häll en liten mängd på trasan, inte på krom direkt, för bästa resultat.
4

Tvätta kromade rören igen med tvål och vatten för att avlägsna vinäger. Låt krom torka ordentligt.
5

Applicera en högkvalitativ krompolish till rören med en annan ren, mjuk trasa. Följ anvisningarna på förpackningen för att uppnå bästa resultat med polish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121256.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.