Hur man tar bort färg från baklyktor

Om du någonsin i en fender-bender, eller om du helt enkelt ommålning eller röra upp några repor på bilen, finns det möjlighet att färgen kommer att hamna på dina bakljus. Om du har möjlighet att få det medan det fortfarande är vått, behöver du bara en torr trasa. Om färgen har hunnit torka, måste du göra lite mer arbete. Lyckligtvis kan den avlägsnas. Eftersom baklyktor repa ganska lätt på de flesta bilar, ta bort färg från dem tar lite omsorg. Saker du behöver
tvål biltvätt (och vatten) Natural spongeWater hoseDetailing lera med lubricantClean bomull clothPolishing compoundBuffer
Visa fler instruktioner
1

Tvätta området runt baklyktor med tvål och vatten. Använd en naturlig svamp för att tvätta bilen, så att du inte skapar repor på ytan av bakljus eller i klarlack på färgen runt bakljusen. Försök att ta bort så mycket smuts och skräp som möjligt från baklyktor.
2

torka området du bara tvättas med en ren handduk.
3

Placera en liten mängd polering förening på dynan av bufferten och arbeta putsdyna över bakljus utan att vända på bufferten. Gör några små cirklar med putsdyna. Sätt sedan på bufferten på den lägsta inställningen och fortsätta arbeta bufferten runt i en cirkelrörelse på bakljusen (speciellt över det målade området). Tryck inte till bufferten. Istället, låt polermedel och bufferten försiktigt bort färgen.
4

Rengör området med en ren bomullstrasa när du är klar polering. Det kan fortfarande finnas fläckar av färg som inte går bort med polermedel och buffert, eller områden som du inte kan nå med en buffert.
5

Spraya detaljer lera smörjmedlet över någon målade återstående ytan på bakljuset. Gnid detalj lera över de målade områden du kan inte komma med en buffert. Gnid leran och tillbaka (inte i en cirkulär rörelse). Till en början kan du känna ett visst motstånd. Detta är leran börjar att ta bort färg från ytan. Motståndet bör minska när färgen lossnar bakljusen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121040.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.