BMW Wheel Decal Removal Tips

Människor bort dekaler på sina bilar av olika skäl, till exempel för att skapa ett renare utseende för fordonet eller att inte annonsera fordonets tillverkare. Oavsett din anledning till att vilja ta bort dekalen från BMW: s ratt, kommer du vill följa några tips innan du dyker in i projektet. Om du försöker ta bort dekalen utan någon eftertanke, kan du skada din bils ratt. Lim

Limmet som håller emblemet på bilens ratt inte lossnar lätt. BMW utformat limmet att ta stryk från solen samt handen trycker mot ratten när du tuta. Beroende på modell och årsmodell på din BMW, kan insignier hållas på med antingen klara lim eller dubbelhäftande klibbig skum tejp. När du tar bort dekalen, sannolikt några limrester kvar på ytan. Ta bort resterna med kommersiella lim remover, där du kan hitta på stora köpcentrum eller fordonsindustrin butiker.
Heat

Den första metoden du bör använda för att ta bort dekalen innebär att man värmer den. Använd en värmepistol på dekalen. Om du inte har en värmepistol, kommer en fön fungerar lika bra även om det tar längre tid att värma upp dekalen. Om du värmer upp dekalen och limmet nog, kommer limmet mjuknar så att dekalen lossnar. Du kan behöva använda mer värme till limmet om det inte lossnar med dekalen. Använd handskar vid limmet värms upp till den punkt där du kan bränna dig.
Verktyg

Ibland bara värmen räcker inte tillåter dig att ta bort dekalen från ratten. När du har värmts upp dekalen, använd ett par nål-tång att greppa dekalen och dra bort ratten. Du måste se till att undvika att repa någon del av ratten med tips av tång. Spetstång fungerar inte om dekalen är relativt platt. Du kan också använda fiskelina eller tandtråd för att ta bort dekalen. Eftersom fiskelina eller tandtråd är så tunn, kan du arbeta det under den övre kanten på dekalen. Flytta fiskelina eller tandtråd och tillbaka i en sågning rörelse, dra ner mot andra sidan av dekalen som du går.
Nya Bilar Till Salu p Om din BMW är mindre än två år gammalt, kanske du kan ta bort dekalen med mindre krångel. Använd en liten, platt skruvmejsel för att lyfta upp en sida av dekal. Du måste vara försiktig så att spetsen på skruvmejseln inte repa plasten eller läder på ratten, så kom ihåg att ta din tid och hålla handen stadig. När du har lyft en kant av dekalen, använd fingret för att pilla bort ratten. Denna metod kan ta några försök och lite handstyrka att verkställa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121568.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.