Hur fixar Chrome Rust

Chrome är en vanligt förekommande plätering process som ger en högreflekterande yta till metallföremål. Förkromning används på allt från bildäck och stötfångare till badrum kranar. Även Chrome är ganska tålig, kan det rosta om fukt får stanna på den. Så småningom kommer detta orsaka att krom att flagna och grop, vilket kräver att pjäsen på nytt förkromad. Däremot kan mindre rost tas bort från Chrome. Saker du behöver
Tvål och vatten
metall polish
handdukar FROTTE
vit vinäger
Aluminiumfolie
Visa fler instruktioner
1

Tvätta krom objektet noggrant med tvål och vatten. Torka den med en ren, luddfri frottéhandduk så att du kan få en god uppfattning om var de problemområden är.
2

Polera krom med en hög kvalitet metall polish som Gord-talet. Placera en liten mängd av polish på en ren trasa och arbeta in den rostiga ytor, putsning och polering av rost ut.
3

Skrubba rostiga ytor med stålull. Efter användning av trasan, placera en liten mängd polish på en bit av mycket fin stålull. Försiktigt gnugga stålull i de rostiga områden, särskilt områden som har mindre gropfrätning. Skölj lossade rost och överskottet polera bort med vatten. Torka krom.
4

Avlägsna återstående rost med vit vinäger och aluminiumfolie. Vik folien till en hand-sized torget och sedan dra folien i ättika. Gnid folien och vinäger över de rostiga ytor med folie i handflatan.
5

Polera Chrome igen med metall polish, med en ren, torr trasa för att polera ut glans . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121308.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.