Hur du skyddar en ny bilvindruta med vax

Vindskydd är en av de viktigaste sakerna du kan skydda på din bil . Nya vindrutor börjar rent och klart , men kan snabbt bli grumlig och fylld med vägsmuts och insekter som fastnar och är nästan omöjligt att ta bort , vilket orsakar stora säkerhetsrisker . Skydda en ny bilvindruta med vax , och hålla det ser ut som nya längre . Fel typ av vax kan moln vindrutan , men den rätta typen av vax kan hålla det tydliga och lätta att rengöra . Saker du behöver
Biltvätt tvål
Wax Handduk
gjord speciellt för vindrutor
Pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Tvätta och torka i vindrutan på din bil . Applicera vaxet i vindrutan på en smutsig bil kan orsaka synlighet problem , så se till att vindrutan är helt ren . En ny vindruta ska tvättas för att avlägsna damm och fingeravtryck .
2

Applicera vindrutan vaxet till ett vikt papper handduk och torka av den på den nya vindrutan , med cirkulära rörelser . Använd en tunn till måttlig mängd vax på vindrutan .
3

Låt vaxet torka i 5 minuter tills den blir grumlig . Använd en ren pappershandduk för att torka och polera vaxet bort . Använd cirkulära rörelser för att polera den nya vindrutan tills vaxet är inte längre synlig och vindrutan är klar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121677.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.