Hur man tar bort filmen från Car Windows

Många bilrutor har ett skikt av filmen längs den inre sidan, främst för att skydda interiören från solens strålar. Om du någonsin behöver ändra filmen på grund av sprickbildning, flagning eller önskan att använda en mörkare nyans, måste du ta bort den gamla filmen från fönstret först. Detta är inte en lätt uppgift eftersom filmen använder en mycket stark självhäftande. Du måste mjuka upp limmet med värme och tvål vätska att skala bort det. När det tas bort, måste du ta itu sedan med resten av limmet. Saker du behöver
Tarp
plastpåse
Fönsterputs
Rakblad
Stålull
Handduk
Ammoniak
Visa fler instruktioner

1

Låt bilen sitta utanför med baksidan vänd mot solen under minst ett par timmar. Detta behövs för att värma och mjuka upp fönsterfilm.
2

Täck bilens interiör (speciellt sätena) med skyddande folie som en tarp. 3


Ta en plast sopsäck och skär den längs dess sidor (inte botten) för att göra ett enda ark av plast som nu är dubbelt så lång som den ursprungliga påsen.
4

Spray dörren fönstrets insida med fönsterputs och tryck omedelbart på sopsäck mot det besprutade området. Peel påsen utanför fönstret efter 20 minuter, spraya mer renare på fönstret och återanvända påsen. Upprepa detta för 2 timmar.
5

Peel bort i hörnet av filmen mycket försiktigt med ett rakblad, vilket gör att du inte repar fönstret. Dra filmen bort med händerna när det är tillräckligt skalas av för att greppa. Skala bort det i ett stycke, om möjligt, det är svårare med sidorutor
6

Spray mer fönsterputs på fönstret som du tar bort filmen för att hålla limrester mjuk.. Rengör återstoden från fönstret med stålull eller en handduk och ammoniak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120994.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.