Hur man sätter på Fönsterdekaler

fönsterdekaler har blivit ett populärt sätt att kommunicera stöd för en sak och att marknadsföra tjänster och företag, både på bostäder och bilar. Den nonpermanent karaktär dessa dekaler har ytterligare förstärkt sin popularitet. De kan lätt appliceras och justeras eller tas bort utan att repa ytan på fönstret. Lär dig hur enkelt det är att sätta på fönsterdekaler och välj en attraktiv dekal till sporten på ditt hem eller bil fönster. Saker du behöver
fönsterdekal kort
Credit (för utjämning) katalog ren trasa
Rak stift
Visa fler instruktioner
1

Välj plats för ditt fönster dekal. Titta på dekalen att avgöra om den behöver fästas på insidan av fönstret eller på utsidan av fönstret beroende på om det är omvänd eller inte. Torka den valda platsen med ren trasa för att se till att den är ren.
2

Börja med att skala en tum eller två av stöd från dekalen.
3 < p> Placera den exponerade baksidan av dekalen på bestämd plats på fönstret och tryck fast den ordentligt på fönstret.
4

Vik dekalen ner så att du kan ta tag i underlaget och börjar sakta dra backa medan samtidigt stadigt trycka på dekalen till fönstret. Arbeta långsamt och försiktigt.
5

Stopp när du arbetar och tryck fast kreditkortet längs dekalen att jämna ut eventuella luftbubblor om nödvändigt.
6

Använd rena trasa för att jämna ut dekalen efter den är fäst.
7

Peta ett litet nålstick hål in eventuella luftbubblor som kan finnas kvar. Tryck ut luften genom nålstick hålet med fingrarna och jämna ut dekalen igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120993.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.