Hur man fixar en rostig Chrome stötfångare

Förkromning ger en vacker, reflekterande yta när den är i gott skick och används ofta på klassiska stötfångare. Tyvärr kan det bli väldigt ful om rost får utvecklas på det. Och om ytrost inte tas bort innan det gropar metallen, kommer det förstör krom, och stötfångaren måste vara rechromed, vilket är en dyr process. Håll krom stötfångare på din klassiska rost-fritt med ett par artiklar och lite armbåge fett. Saker du behöver
krompolish
Clean, luddfria trasor
Stålull
vit vinäger eller Coca Cola
Simple Green
Visa fler instruktioner

1

Tvätta stötfångaren med ett milt rengöringsmedel och vatten. Ett bra rengöringsmedel är Simple Green som har spätts ut med en del renare till fem delar vatten.
2

Polera stötfångaren med en hög kvalitet krompolish. Applicera polera med en luddfri frotté trasa och sedan polera det. Detta kommer att ge dig en bättre uppfattning om var de mer långlivade rostiga områden.
3

bort rost som har orsakat mindre pitting genom att gnida krompolish på rostiga ytor med fin stålull. Använd den finaste stålull tillgängliga att undvika repor på krom.
4

Använd aluminiumfolie och vit vinäger om det fortfarande rost på stötfångaren. Vik aluminiumfolie så att den passar i handflatan. Doppa folien i vinäger och sedan gnugga folie över de rostiga ytor. Upprepa processen för att doppa folien i vit vinäger och gnugga det på rost. Om du inte har någon vit vinäger, kan Coca Cola bytas.
5

Applicera krompolish med en ren handduk efter att du har använt stålull och vit vinäger.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121307.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.