Vad veta om hyra en bil

Att ingå ett hyresavtal är ett viktigt beslut som kräver forskning och förhandling. Innan du skriver en återförsäljares mycket, bestämma det bästa priset på din önskade bil. När du bestämmer vad som är rimligt och ingå hyresavtalet, måste du ändå vara medveten om dina leasing alternativ och begränsningar under livet av din hyra. Medan leasing processen kan mycket brett, det finns viktiga områden som är samma i alla hyresavtal. Handpenning

En handpenning krävs inte när hyra ett fordon, men kommer att göra en handpenning på minst 2 till 3 procent av bilens värde sänka din månatliga betalningar. Mest ned betalningarna varierar från $ 1.000 till $ 5.000. Det är sällsynt att betala betydligt mer eller mindre än ett värde inom detta intervall.
Potential

uthyrningspriset kan förhandlas och behöver inte matcha tillverkarens föreslagna kostat. Som du skulle göra om du köper bilen, förhandla fram bästa möjliga pris, eftersom detta kommer att avgöra de månatliga betalningar. Kom ihåg, ju lägre leasade priset, desto mindre de månatliga utbetalningarna vara. Försök att förhandla ned från 16 procent till 4 procent av fabriken fakturan priset, eftersom det är vanligt att återförsäljarens vinstmarginal.
Begränsningar

Du måste köra inom det begränsade mil ersättning. Underlåtenhet att göra detta kommer att resultera i extra avgifter på en mil-för-mil basis. För ett betydande överskott, räkna med att betala en större summa pengar. Kom ihåg att alltid göra överväganden för arbetet transport och andra sätt som du använder fordonet innan de accepterar villkoren i hyresavtalet.
Varning

Ett leasingavtal är ett juridiskt kontrakt som kommer att resultera i betydande avgifter vid uppsägning. Dessa avgifter kan variera från återförsäljare. Ett antal andra faktorer ingår också i hur uppsägning avgift beräknas, inklusive hur mycket som betalas på hyresavtalet. Det är vanligt för förtida uppsägning avgifter som överstiger flera tusen dollar. För att undvika en förtida uppsägning avgift, återlämna fordonet och betala skuldbeloppet på fordonet. Om detta inte är möjligt, överföra din hyra till någon som kan ta ansvar för fordonet och göra de nödvändiga betalningarna.
Lease transfer företag

Lease transfer företag finns att arbetet med att sätta köpare i kommunikation med personer som vill avsluta sina hyreskontrakt. Det är oftast en kostnad för att lista ett fordon på företagens webbplatser. Eventuella ytterligare avgifter kommer att annonseras i enlighet därmed.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94642.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.