Harley Hastighetsmätare Repair

Harley-Davidson motorcykel föddes 1901 då 21-årige William S. Harley utarbetade en plan för den första cykeln. Två år senare var han tillverka motorcyklar, och med 1904, öppnade den första Harley återförsäljare i Chicago. Över 100 år senare, är människor rider fortfarande Harleys. Korrekt underhåll är viktigt att hålla din cykel i gott skick. En hastighetsmätare problem är inte bara obekvämt, men representerar säkerhet och legala risker om du inte kan berätta vilken hastighet du rider. Instruktioner
1

Leta framhjulsnavet och hitta där den ansluter till hastighetsmätaren kabeln. Separera kabeln från hjulnavet med en skiftnyckel och dra kabeln ur navet.
2

Leta beslaget förbinder hastighetsmätare och hastighetsmätaren kabeln. Lossa den med en tång. Ta bort kabeln och guiderna kabel på cykelns framgaffel. Addera 3

Ansök kabel fett till varje kabelns fyrkantiga änden. Trä kabeln nedanför hastighetsmätaren och, med hjälp av tång, fast den på hastighetsmätaren är passande tills den sitter fast. Byt kabelguiderna.
4

Separat kabeln från undersidan av hastighetsmätaren. Lossa styret muttrarna som håller ner hastighetsmätaren lägret och lossa hastighetsmätaren. Skruva på baksidan av hastighetsmätaren.
5

Bestäm om hastighetsmätaren och redskap visar tecken på slitage eller skador. Flytta kugghjul för hand för att avgöra om de flyttar lätt. Om inte, eller om det finns synliga skador, byt till en ny hastighetsmätare. Om inte, smörja kugghjulen och hand-testa dem för att se om de vänder sig nu att smörjmedlet tillsätts.
6

Installera den nya hastighetsmätaren i omvänd ordning du tog bort det. Dra ner klämman. Återanslut kabeln som går från hastighetsmätaren till hjulnavet montering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94858.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.