Hur Antag någon annans bil Lease

Om du är i marknaden för en hyrd bil men inte vill det långsiktiga ansvaret för ett två-eller treårskontrakt, kan du överväga att anta någon annans bil leasing. Genom att göra detta kan du få bilen du vill ha en mycket kortare tid än om du skulle hyra en bil genom en återförsäljare. Dessutom, genom att anta någon annans bil leasing, hjälper du den personen undkomma ett hyresavtal att han inte längre behöver eller har råd med. Instruktioner
1

Leta rätt fordon. Vissa människor lista sina hyresavtal i den lokala tidningen, men du kan hitta ett mycket bredare utbud på webbplatser leasing överföring, såsom Swapalease.com och Leasetrader.com. Dessa webbplatser kommer att visa dig den typ av fordon som är tillgängligt för överföring, den månatliga betalningen på fordonet, är dess läge och hur mycket tid kvar på nuvarande hyresavtal.
2

Kontakta säljaren. När du registrerar dig för ett hyresavtal överföring webbplats, kommer du att ha möjlighet att kontakta personer som erbjuder att överföra sina hyreskontrakt. Du kan sedan ställa alla frågor du kan ha om bilen, dess tillstånd eller gällande villkor hyresavtalet. Om du inte har några frågor om hyresavtalet, måste du kontakta säljaren och anmäla ditt intresse i fordonet för att initiera överföringen.
3

Besök generalagenten för att säkerställa att du är berättigad till överta hyresavtalet. Även webbplatser som tillåter dig att bläddra tillgängliga bil leasing ofta göra en kreditkontroll innan så att du kan kontakta folk om deras fordon, får kredit kvalifikationer webbplatsen och de av återförsäljaravtalet variera. Återförsäljaravtalet kommer också vill ha bevis på din nuvarande inkomst för att avgöra om du har råd att ta över leasingavgifter.
4

Förhandla avgiften hyresavtalet överföringen med säljaren. Återförsäljare kräver ofta att ett hyresavtal övergångssumma betalas innan någon person är tillåtet att ta en bil leasing. Denna avgift kan betalas antingen av säljaren eller köparen. Det kan också delas mellan båda parter. Underteckna dokumentet hyresavtalet överföring och ta över ansvaret för fordonet
5

. Om du uppfyller kraven, kan du ta över ansvaret för resten av hyresavtalet så snart pappersarbetet är klar och hyresavtalet övergångssumma betalas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94713.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.