Hur man gör en betalning på en Lease bilen med en VIN

Om du vill överraska någon med en betalning på en bil leasing, måste du veta namnet på banken för att göra betalningen till. Däremot kan banken inte tillåta dig att göra en betalning utan att tillhandahålla fordonsägaren efternamn eller ytterligare kontoidentitet information. Om du har den personens namn och adress, använd ramnumret (VIN) för att göra en betalning. Om du inte har någon ytterligare personlig information för leasetagaren, försöka lokalisera återförsäljare som ursprungligen leasade fordonet. Instruktioner
1

Få VIN för bilen du vill göra en leasingavgift för. Den är placerad på förarsidan utanför vindrutan av instrumentpanelen. Eller be leasetagaren för VIN informationen. Kontakta leasing institutionen att tala med en representant om betalningsalternativ.
2

Gå till samma-göra tillverkarens webbplats för att bestämma namnet på banken och dess telefonnummer om du inte vet det. Alla nya biltillverkare använder samma leasing institutionen för nya bilar. Till exempel använder Honda Honda Financial, använder Volkswagen VW Credit och Hyundai använder Hyundai Motor Finance. Hitta "Kontakta oss" alternativet från tillverkarens hemsida för att lokalisera leasing institutionens telefonnummer.
3

ringa banken och tala med en representant. Berätta leasing representant dina avsikter. Ge leasetagarens VIN och eventuell ytterligare information, om den är tillgänglig. Betala via telefon med hjälp av ett kreditkort, betalkort eller personliga bankkonto information. Mail i betalningen om så önskas, men ta reda på vilken information som bör ingå i kontrollen för bearbetning. Leta upp återförsäljaravtalet där fordonet ursprungligen leasas om du inte kunde göra en betalning genom att ringa
4

banken. Ring och be att få tala till serviceavdelningen. Tipsa en servicetekniker som du vill veta om ett fordon ursprungligen köptes på generalagenten.
5

Tala till ekonomichef per telefon eller gå till generalagenten. Berätta ekonomichef dina avsikter och att du inte har den identifierande informationen för hyrestagaren. Berätta chefen varför du vill göra betalningen och om dina avsikter är goda, kommer chefen förmodligen hjälpa dig att kontakta leasing bank med korrekt information för att göra betalningen.
6

Ge ekonomichef med din betalning. Även om en återförsäljare inte kan förse dig med köparens personliga information, kan en återförsäljare representant göra leasingavgiften för dig, eftersom all kundinformation sparas i återförsäljaravtalet datorn, såsom namn, adress och personnummer.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94807.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.