Hur man hyra en bil kontra köpa en bil

Leasing en bil istället för att köpa kan vara ett bra alternativ om du vill få en ny bil med några år, vill få en bra uppfattning om hur många miles du kör per år, och har en god kreditvärdighet. Leasingavgifter kommer vanligtvis vara lägre än att finansiera köpet av en bil. Du kan vända i en hyrd bil i slutet av perioden och leasa en ny bil. Instruktioner
1

Bestäm vilka märke och modell av bil du vill hyra. Bilar med högre andrahandsvärde kommer att ha lägre leasingavgifter. Du skulle vilja att bilen får du, men en del forskning om andrahandsvärdet hjälper dig att välja en som har bättre hyresvillkor.
2

Gå till återförsäljare och provköra den modell av bil du vill att hyra. När man diskuterar alternativ med säljare, låt dem veta att du skulle vilja se både finansiering och möjligheter leasing för bilen. Fråga om det finns några speciella leasing program som erbjuds av tillverkaren på bilen. Addera 3

Förhandla hyresavtalet genom att fokusera på hur länge leasingperioden, aktiverade kostnader, milersättning och månadsvis betalning. Termen bör inte vara längre än fabriksgaranti på bilen, vanligen 36 till 48 månader. Det aktiverade kostnaden är hyresavtalet jargong för kostnaden för bilen. Det kan förhandlas som alla bilköp. Se till att kontraktet har tillräckligt miles för din årliga körning. Du kan köpa extra miles på ett hyresavtal. Jämför leasingavgiften till en regelbunden finansiering betalning. Det bör finnas betydande besparingar.
4

recension pappersarbete före undertecknandet av hyresavtalet. Dealer tricks inkludera att sätta din handpenning i locket kostnaden utan att minska kostnaderna. En handpenning bör minska locket kostnaden. Betalningen bör innehålla moms. Låt dem inte lägger skatt efter förhandling. Se till att kontraktet har mängden tillåtna miles ni kommit överens om.
5

underteckna hyresavtalet pappersarbete, visar försäkringsbevis och kör hem i din hyrda ny bil.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94751.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.