Hur beräkna betalningar Car Lease

När hyra en bil, är det oerhört viktigt att beräkna de månatliga betalningarna själv. Bilhandlare kommer givetvis beräkna betalningar för dig, men det enda sättet att se till att dessa beräkningar stämmer är att göra dem själv. Beräkning leasingavgifter är inte så svårt som det ser ut, om du vet vad du gör. Instruktioner
1

Samla alla nödvändiga uppgifter för att beräkna dina hyresbetalningar. Dessa inkluderar MSRP av bilen, pengar faktorn /ränta hyresavtalet bygger på, att leasingperioden och det restvärde hyresavtalet bygger på. All denna information kan hittas på nätet eller genom att kontakta återförsäljare eller banken finansiering av leasingavtalet. Räkna ut hur mycket du kommer att använda om bilens värde genom att multiplicera MSRP av restvärdet och subtrahera
2

produkten från det förhandlade priset på bilen. Om MSRP är $ 20.000, är ​​restvärdet 50 procent och det förhandlade priset är $ 18.000 då du kommer att via $ 8.000 av bilens värde.
3

Bryt ner beloppet av bilens värde i månatliga betalningar genom att dividera det med antalet månader i hyresavtalet. Fortsätter med exemplet ovan, om leasingperioden är 36 månader, skulle betalningarna vara $ 222,22 ($ 8.000 /36).
4

Beräkna räntan på lånet genom att lägga restvärdet på bilen och förhandlingslösning pris av bilen och multiplicera summan med pengar faktor. I exemplet ovan antar en pengar faktor .003, skulle beräkningen se ut så här: (20.000 + 18.000) x 0,003 = 114. Räntedelen av den månatliga betalningen skulle vara $ 114.
5

Lägg de två delarna av leasingavgiften tillsammans för att få den månatliga leasingavgiften minus skatter och andra avgifter. (Ex. 222,22 + 114 = 336,22)
6

Multiplicera den månatliga leasingavgiften av staten moms för att få den månatliga skatteinbetalning och lägga det till den månatliga leasingavgiften.
7

faktor i några avgifter, säkerhet insättningar anddown betalningar till dina beräkningar för en mer exakt hyresavtal uppskattning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94623.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.