Bil leasing Kvalifikationer

Leasing en bil är en process genom vilken en månatlig betalning sker på ett fordon så du kan hyra den, men du bara använder bilen för en uppsättning sikt längd. När hyresavtalet är upp, du inte längre hyra bil och måste återvända till långivaren eller återförsäljare. De kvalifikationer som de flesta återförsäljare behöver för billeasing är inte samma sak som att köpa en bil. Dessa kvalifikationer kommer att variera från återförsäljare till återförsäljare, men de flesta är i allmänhet samma. Tänk dessa kvalifikationer innan man beslutar om eller inte att hyra en bil. Credit kval

En av de viktigaste kvalifikationerna billeasing i många situationer är din kredit värdering och kredit historia. En återförsäljare kommer att vilja dra din kredit rapport för att ta en titt på din upplåning historia i det förflutna. Som leasing handlar om tillit och att kunna möta betalningsåtaganden, kommer din kredit att spela en stor roll i om du får godkännande för att hyra en bil. De flesta återförsäljare och långivare kommer att ha en strikt värdering minsta kredit som du måste slå för att kvalificera sig.
Residency Kval

Återförsäljare kan kräva att du uppfyller vistelsekraven i För att kvalificera sig för en bil leasingavtal. Till exempel kan en återförsäljare kräver att du har ett visst antal år av lokal hemvist, eller att du har bott på samma plats under en viss tid. Du kan bli tvungen att bevisa din hyra eller ägande historia av din nuvarande bostad för att kvalificera sig. Kan också kräva att du uppfyller
Sysselsättning Kval

återförsäljare vissa anställningsförhållanden krav för att kvalificera sig för en bil leasing program. Till exempel kan de kräva att du har mellan ett och fem års anställning antingen hos samma arbetsgivare eller i samma typ av arbete. Detta för att garantera att du kommer att fortsätta att tjäna tillräckligt med inkomster för att betala den månatliga leasingavgiften för längden av lånet sikt.
Inkomst kval

Förutom sysselsättningen kvalifikationer krav, kan ett återförsäljaravtal ber också att du har en viss minimiinkomst för att kvalificera sig för ett hyresavtal. Till exempel kan du ha en lägsta månadsinkomst på $ 1500 för en enda familj hushåll för att kvalificera sig för ett hyresavtal. Observera att detta belopp kommer att ändras beroende på hyresavtalet beloppet för fordonet och den enskilde återförsäljaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94742.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.