Car Leasing Secrets

Istället för att köpa en bil, många förare väljer att leasa, vanligtvis under en inställd tidsperiod, exempelvis 24 eller 36 månader. Även leasing kan ge ett fynd för dem som inte vill spendera pengar på en ny bil, bör presumtiva leasers ihåg ett antal mindre kända fakta som de shoppa runt för en bra affär. Du kan pruta

Vissa återförsäljare, som söker att få en högre vinst, kommer att insistera på att priset för en hyrd bil är satt i sten och kan inte prutat ner. Detta är inte sant. Spara för ett par modeller av bilar, leasade bilar, liksom köpta bilar, har priser som är helt förhandlingsbara. Genom några skickliga googla, kan du hitta priset fabriken fakturan på bilen - det pris som återförsäljaren betalat bilföretaget för bilen - och använda den som en bricka i era förhandlingar
Garantier och arrenden stämmer inte alltid överens

När du är ute efter att hyra en bil, en av de funktioner som många handlare kommer att skryta med är garantin. Garantier, liksom de hyresavtal själva, är tillfälliga, vanligtvis varar bara några år. Det finns en tendens, alltså, på den del av vissa köpare att anta att garantin kommer att pågå under hela leasingperioden. Detta är inte alltid fallet. Kolla det finstilta och se om garantin går ut innan du hyresavtalet inte.
Kontrollera för alla avgifter

angivna priset för en hyrd bil allmänhet spelar " t ta hänsyn till de olika andra avgifter som leasegivaren av bilen är skyldig att betala. Förutom de grundläggande utgifter som går in i körningen av bilen - licensavgifter, registreringar avgifter, bilförsäkring och försäljningsskatt - bil leasers kan räkna med att betala en deposition och en bank förvärv avgift. Men enligt CNN /Money, om du har exceptionellt bra kredit, många återförsäljare är villiga att avstå från en del av dessa avgifter. Naturligtvis kan de nämner inte det om du inte ta upp det, så se till att be.
Din Lease-End Deal Kan vara ett fynd

Vid slutet av leasingperioden, är förarna brukar ges möjlighet att köpa bilen, till ett pris som stavas ut i deras kontrakt. Eftersom formeln för detta pris beräknas flera år i förväg, kan det matchar inte den aktuella marknadsvärdet av bilen. Även om du är missnöjd med din hyrda bil, överväga att köpa det om villkoren i ditt hyresavtal innebär att du snabbt kan vända det till en vinst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94792.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.