Hur man använder Betalningar Car Lease som ett skatteavdrag

Om du hyr en bil som du använder för företag, kan du skriva ut en procentsats av din månatliga betalningar som ett skatteavdrag. De skattemässiga fördelarna med att använda din hyrda bil för verksamheten är betydande. Du måste vara noga med att göra beräkningarna korrekt, dock. Instruktioner
1

Spåra den tid du tillbringar i bilen för affärsändamål i en logg. Detta kan innefatta löpande verksamhet ärenden, reser till affärsmöten och andra företagstjänster relaterade arbetsuppgifter. Uttrycka att mängden tid som en procentsats av din totala bilanvändning tid.
2

Beräkna det totala belopp som du har betalat för din bil leasing över ett år. Detta är summan av dina månatliga leasingavgifter.
3

Dra den procentuella yrkesmässiga användningen av dina leasingavgifter från dina inkomstskatter. Till exempel, om du använder din bil 50 procent av tiden för verksamheten, kan hälften av din totala leasingavgifter tas som ett skatteavdrag.
4

Lägg upp ytterligare bilrelaterade kostnader inklusive gas, försäkringar , underhåll och reparationer. Samma andel av dessa kostnader kan också dras för affärsändamål. På
5

Factor "hyresavtal integration belopp." Bilar som kostar över en viss summa är föremål för en avgift som minskar mängden avdragsgilla leasingkostnaden. Hur man beräknar detta belopp och mer information om skatteavdrag för den yrkesmässiga användningen av en bil kan hittas i IRS publikation # 463 (se Resources nedan).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94620.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.