Hur man hyra en dumper

Leasing en dumper ofta gör mycket mer meningsfullt än att köpa en. Om ditt företag kräver en extra dumper endast sporadiskt, till exempel hyra en lastbil från tid till tid eller för en bestämd tidsperiod befriar bolaget från att behöva underhålla en bil som sällan används eller för att hitta en köpare till bilen när det inte längre behövs. Utrustning leasing företag arbetar med upphandlande företag att hyra dumprar. Instruktioner
1

Lokalisera och kontakta en tung utrustning som erbjuder leasing dumper. En enkel sökning på Internet för "dumper leasing" är ett bra sätt att snabbt hitta företag som erbjuder denna tjänst. Du kan också söka efter listor i en lokal telefonkatalog eller be om rekommendationer från andra byggföretag.
2

vet storleken på lastbil du behöver. Dumprar finns i en mängd olika storlekar, från massiva terrängfordon till lätta dumprar för små laster. Fråga leasingbolag när de hyr den typ av truck du söker. Företag specialiserar ibland i de typer av utrustning som de hyr, medan andra kan rymma några tunga utrustning behov.
3

Ansök om en dumper hyresavtal. De flesta företag kommer att kräva en fullständig kreditupplysning med referenser för att godkänna ett hyresavtal ansökan. Många leasingföretag har också ansökan online-system för ökad bekvämlighet.
4

vänta på godkännande. I vissa fall kan detta ta några veckor, eftersom processen innebär att dra ditt företags bokföring och kontrollera referenser. Men oftast företagen kommer att försöka för en snabb vändning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94820.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.