Vilka är fördelarna med att hyra en bil

När det kommer till egenfinansiering, konsumenter vanligtvis faller inom en av två kategorier - de som hyr bilar och de som tar ett lån för att köpa dem. Finansiering av en bil är ett bra alternativ om du vill äga den dag och om du brukar ta hand om era bilar så de varar i många år. Leasing är ett mer attraktivt alternativ för förare som är grov på sina fordon. Fördelarna med att hyra en bil är mycket mer än så, dock. Fordon Omsättning

En av de främsta fördelarna med att hyra en bil är att du kan förvandla din bil i varje par år för en ny. De flesta leasingavtal bara varar två eller tre år, även om vissa nyare är fem år lång. Hursomhelst, i slutet av kontraktet, är du under inga förpliktelser när du tar din leasade fordonet tillbaka. Du kan antingen gå bort eller välja en annan bil att hyra för ett par år.
Nya Bilar Till Salu

Många människor som tycker leasingbilar uppskatta att få den senaste i komfort-och säkerhetsfunktioner varje par år. Med biltillverkare ständigt göra förbättringar på sina produkter, kan bilen har du nu föråldrad i två korta år, som nyare modeller har dagens nyaste säkerhetsfunktioner och andra alternativ.
Lägre betalningar

när hyra ett fordon är kunden inte skyldig att göra så högt av en handpenning som de skulle om de köper fordonet. Men besparingarna stannar inte där. De månatliga betalningarna för ett hyresavtal är oftast mycket lägre än månatliga betalningar för att finansiera ett fordon. Detta beror på att kunden inte är ansvarig för hela priset på fordonet. Istället betalar du främst finansiella kostnader och avskrivningar av fordonet under den tid du har det. I de flesta fall är detta bara en bråkdel av kostnaden av köpeskillingen. Addera Färre underhållskostnader

En annan av fördelarna med att hyra en bil är att varje underhåll som uppstår till följd av slitage eller enkla fel täcks av garantin. Du kanske kan köpa en förbetald plan som omfattar dina schemalagda underhåll som oljebyten, tune-ups och rotationer däck.
Gap Skydd

När du finansiera en bil för att köpa den, kan du normalt skyldig att köpa din egen täckning gap försäkring. Med ett hyresavtal, dock gapet täckningen ofta ingår i priset för de månatliga betalningar. Detta täcker dig om du hamnar i en olycka och kostnaderna för reparationer kommit ut till mer än du är skyldig på fordonet. Gap täckning omfattar även bilen om den blir stulen, så du har minimal out-of-pocket kostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94665.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.