Hur får man en kort kontraktstid Bil

Om du vill hyra en bil, men är misstänksamma av att binda dig till en multipel-års kontrakt eller vill undvika den första delbetalning, få en kortare leasingperioden bil genom att anta någon annans fordon hyra. När du byter ett hyresavtal, kan du ställa in så gott som dina egna villkor eftersom personen i hopp om att bryta en bil leasing ofta vill göra det omedelbart. Tänk så här för att få ett kort kontraktstid bil. Instruktioner
1

Sök bilen hyresavtalet lägger på webbplatser som LeaseTrader, LeasedWheels, Swapalease och AutoLeaseBreakers att få en kortsiktig bil leasing. Platserna fungerar som lista "mäklare" för innehavare bil hyra som behöver komma ut ur en bil leasing vanligtvis av ekonomiska skäl.
2

Välj ett välrenommerat företag som erbjuder uppköp bil hyra för den tid du vill. Du kan oftast få en kort leasingperioden bil för så lite som sex månader. Inse när du byter ett hyresavtal att du kommer att anta de månatliga utbetalningarna bil hyra för de månader som återstår i den ursprungliga bilen hyresavtalet.
3

Hitta en bil som intresserar dig i annonserna och kontrollera dess tillstånd, historia och bil termer leasing swap. Överväg inspektera bilen personligen innan du accepterar att på kort sikt bil leasing. Om det finns hyresavtal överföring eller kredit ansökningsavgifter innan du tar bilen hyresavtalet, överväga att be den "säljaren" att täcka dem.
4

Swap ett hyresavtal med sitt godkännande av bestämmelserna i det korta perspektivet bilen hyresavtal, som normalt kommer att arrangeras och dokumenteras i pappersarbete genom den ursprungliga bilen hyresavtalet innehavarens företag. Skriv det nya kontraktet fordonet hyresavtalet att göra bilen officiell hyresavtalet överföring.
5

Inse att när du får ett kort kontraktstid bil, kommer du att ha möjlighet att köpa bilen eller returnera den till återförsäljaravtalet när fordonet hyresavtalet är upp. Du kommer också att hållas ansvarig för eventuella skador eller overages körsträcka diskuteras i den ursprungliga bilen hyresavtalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94633.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.