Hur man använder en kalkylator för att beräkna en minimileaseavgift

Leasing erbjuder potentiella bilköpare annat alternativ att tänka på när man letar efter en ny bil. Nackdelen med en bil leasing är att du inte får någon investering tillbaka när det är dags att lämna tillbaka bilen till generalagenten. Fördelen är kontinuerlig leasing får du en ny bil att köra med några års mellanrum. Din minimileaseavgift varierar beroende på din kreditvärdighet, det totala värdet på bilen och hur mycket pengar du betalar i förskott. Med hjälp av en kalkylator för att räkna ut din minimileaseavgift kommer att påskynda processen för att besluta om ett hyresavtal som är rätt för dig. Instruktioner
1

Multiplicera klistermärke priset på bilen med bilens restvärde, vilket är det beräknade beloppet bilen värdet väntas sjunka. Restvärdet är alltid en procentsats, så om antalet är 45 procent, skulle du multiplicera klistermärke priset med 0,45.
2

Subtrahera det svar du just räknat från det framförhandlade priset på fordonet, vilket sannolikt kommer att vara flera tusen mindre än prislappen såvida det återförsäljaravtal har "ingen pruta" prissättning. Detta nummer ger dig det totala värdet på din bil i slutet av hyresperioden.
3

Dela ditt svar med antalet månader på din hyra. Detta är hur mycket din månatliga betalningar skulle vara utan skatt och ränta. Skriv ner det här.
4

Dela räntan för din bil lån med 2.400 för att beräkna hyresavtalet faktorn. I detta fall kommer du att använda räntan procentsats som heltal. Om din ränta är 10 procent, delar du 10 med 2.400. Skriv ner detta antal.
5

Lägg ihop det förhandlade bilens pris och restvärdet på bilen. Multiplicera detta svar vid hyresavtalet faktorn. Detta ger dig hur mycket du ska betala i ränta.
6

Lägg din räntebetalning till din tidigare beräknade månadskostnaden. Detta ger dig din minsta månatliga bil betalning, inklusive ränta.
7

Multiplicera den månatliga utbetalningen av omsättningsskatt procent av ditt tillstånd, vilket också kommer att bli en decimal. Om din försäljning skatt är 8 procent, skulle du multiplicera din månatliga betalning med .008. Lägg det här svaret tillbaka till din månatliga betalning för att få din minsta betalning för fordonet med inklusive skatter och räntor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94860.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.