Hur man hyra en lyxbil

Leasing är ett bra sätt att få användning av en dyrare bil än vad du skulle ha råd om att finansiera hela kostnaden för bilen. Lyxbilar är det perfekta valet för en high-end, billigare bil leasing, men du bör känna till fakta om bilarna leasing lyx innan du gör ett beslut. Ett leasingavtal är nästan omöjligt att ta sig ur utan hårda straff, så du vill vara säker på ditt beslut är rätt. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

Forskning bilar på nätet och begränsa de rader av lyxbilar till de som intresserar dig mest. Kontrollera klistermärke priset på bilarna i Kelly Blue Book. (Se Resurser.)
2

Forskning lyx bilhandlare på nätet och se om generalagenten erbjuder rabatter eller särskild finansiering för varje bil du är intresserad Begränsa din lista ner lite mer.

Billiga 3

Besök bilhandlare för att provköra bilarna på listan. Helt enkelt därför att en bil är i lyxklassen betyder inte nödvändigtvis att det kommer att passa dig. Provkör allt och eliminera dessa bilar du inte känner passar dig.
4

Fråga försäljaren om underhåll på bilen. Vissa biltillverkare täcka löpande underhåll under de första tre åren. Det är en stor besparing på en lyxbil och bör vägas in i den totala kostnaden för hyresavtalet. Snacka om försäljningspriset och se hur mycket försäljaren kan sänka priset på bilen.
5

Tala till ekonomichef om den beräknade kostnaden för hyresavtalet. Du behöver försäljningspriset på bilen, det leasingperioden, restvärdet på bilen, en ränta och beräknade månadskostnaden. Ge inte tillstånd ekonomichef för att köra din kredit värdering. Du borde ha kontrollerat det redan, och han kan ge dig en uppskattning baserad på ditt ord.
6

Gå hem och jämför pappersarbete på bilar fortfarande på listan efter provkörningen. Eliminera de som är utanför din prisklass. Kontrollera matten om månatliga betalningar som ges för att säkerställa att återförsäljare inte lägga kostnader i hyresavtalet att man inte kan se. För att göra detta, subtrahera restvärdet från försäljningspriset och lägga skatt för att få nätet finansierade beloppet på bilen. Kolla på nätet för en amorteringsplan och sätta i det finansierade nettobelopp för bilen, leasingperioden och räntan. (Se referens 2.) Kontrollera att räknaren kommer tillbaka med något nära till beräknad utbetalningsdag.
7

Eliminera återförsäljare vars antal inte lägga upp. Du vill inte att låsas in i en skuggig avtal med skumma människor. Kontrollera återstående bilar på din lista och gör ett urval. Ring säljare och ordna en tid för att komma in, välja din bil och slutföra pappersarbetet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94690.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.