Typer av Auto Leasing

Auto leasing är ett sätt att använda ett fordon och hävdar äganderätt medan betalningar görs enligt plan för att få full äganderätt till fordonet. Leasing kräver kontrakt avseende specifikationerna för hyresavtal och bestämning av betalningsplaner. Olika typer av auto leasing är tillgängliga och bör tydligt anges i samtliga leasingavtal och papper.
Ny bil
Rest Värden

En viktig faktor som du behöver tänka på när hyra ett fordon är riktlinjerna i hyresavtalet eller företag leasingavtal avseende restvärden. Ett restvärde tas vid den tidpunkt då hyresavtalet undertecknas, det är en uppskattning av vad priset på bilen kommer att vara i slutet av kontraktet. Restvärden är mycket viktigt att tänka på vissa typer av auto leasing. Addera ditt Slutna Leasing

Close-end leasing kallas ofta walk-away leasingavtal eftersom hyresavtalet kan du återlämna bilen i slutet av leasingperioden utan vidare förpliktelser att betala på fordonet, med undantag för avgifter avseende körsträcka eller skador upplupen. Denna typ av leasing tillåter hyresavtalet undertecknaren att hyra bil för en viss tid och antingen lämna tillbaka den i slutet av den avtalade tid eller köpa fordonet genom att så småningom betala hela beloppet på auto. Med denna typ av leasing, kan restvärdet på bilen skada dig, speciellt om den automatiska inte har tagit hand om och värdet är lägre än förväntat. Om det verkliga restvärdet är lägre än det beräknade värdet kommer leasing parten vara ansvarig för att betala av skillnaden.
Open-end Leasing

En öppen ände leasing används i affärsverksamhet eller leasing, medan slutna leasing är vanligast för privata auto ägare. Residualer sätts lägre med obestämd hyresavtal, men företagets ägare eller leasing part är fortfarande ansvarig för skillnaden i det beräknade värdet och det verkliga värdet av bilen. Men om det verkliga värdet är större än det restvärde, kan en återbetalning vara tillgängliga.
Andra leasingavtal

Andra typer av auto leasing omfattar singel-betalning leasing och subventionerade-by-the-tillverkaren leasing. Med en enda betalning leasing ett engångsbelopp som betalas initialt att kompensera intresse, detta kan behöva beräknas av en advokat för att förhindra oärlighet på uppdrag av återförsäljare av leasing partiet. Subventionerad-by-the-tillverkaren Leasing utformade för att flytta fordon utanför partiet genom att erbjuda låga räntor eller ställa högre restvärden.
Överväganden

Förstå skillnaden mellan varje typ av Auto Lease innan du underteckna ett hyresavtal. Rådfråga en advokat eller bankman är nödvändigt. Se till att hyresavtalet specifikationer godkänner du är idealiska för din ekonomiska situation och behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94681.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.