Hur till Återvinna en bil Lease Handpenning Efter en bilolycka

Leasing en bil är ett alternativ till en finansierad bil köp. Många hyrestagare valde att leasa eftersom detta håller månatliga betalningar lägre än ett finansierat inköp av fordon. Men hyresvärdar kräver ibland en handpenning vid början av leasingperioden. Kontantinsatser vanligtvis inte återbetalas, även om fordonet är i en kollision där hyrestagaren är inte fel. Ett leasingavtal handpenning kan återvinnas, men det kan vara dyrt att göra det. Instruktioner
1

Få en kopia av olyckan rapporten. Telefon polisen, Highway Patrol, eller sheriffens kontor som dokumenterat olycksplatsen. Be om en kopia av skadeanmälan och namnet på den vid fel drivrutin.
2

rapportera olyckan till ditt försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag och förklara omständigheterna kring kollisionen. Informera försäkring representant som du hyr bilen och har en lag rapport verkställighet olycka. Begära att en fordran skall riktas mot at-felet förarens försäkringsbolag. Maila eller faxa en kopia av skadeanmälan till ditt försäkringsbolag.
3

Förhandla med hyresvärden för att gå tillbaka depositionen pengar. Närma generalagenten eller leasingföretag med en kopia av olyckan rapporten och berätta säljchefen att ditt försäkringsbolag bedriver ett krav mot vid fel drivrutin. Statligt olyckan inte var ditt fel och begära att handpenningen återbetalas eller överföras till ett nytt hyresavtal.
4

söka juridisk rådgivning från en advokat om att lämna ett småmål kostym eller en stämningsansökan för att återta handpenningen och /eller säga upp hyresavtalet om generalagenten eller leasingbolaget inte samtycker till att returnera eller överföra din handpenning. Fila ett småmål kostym eller stämning i kretsen eller högre domstol utifrån din advokatens råd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94848.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.