Information om bilförmån

Den ekonomiska bördan av att köpa en bil kan göra att äga ett fordon verka som en omöjlig uppgift. Som ett alternativ, bilhandlare erbjuder hyresavtal för sina fordon. Med ett hyresavtal, äger ägaren inte bilen utan betalar en månatlig användning avgift för kontraktets löptid. Typer

Slutna leasingavtal tillåter konsumenten att återlämna bilen till återförsäljare i slutet av avtalet utan påföljd. En öppen hyresavtal kräver konsumenten att betala en straffavgift om bilen är värd mindre i slutet av leasing än dess beräknade värde vid tidpunkten för avtalet.
Tidsplan

Typiska leasingavtal varar mellan två och tre år. Enligt Washington justitiekanslern, hyresavtal som sträcker senaste fyra åren är sällan fördelaktiga för konsumenten.
Fördelar

Ett leasingavtal vanligen erbjuder lägre månadsbetalningar och en lägre handpenning jämfört med att köpa en bil. En konsument kan också köra en ny bil med några år genom leasing.
Nackdelar

leasingavtal innehåller typiskt körsträcka gränser för 10.000 till 15.000 miles per år, enligt Edmunds . com. Konsumenten är dessutom skyldig att betala för något slitage skador som inte täcks av avtalet.
Överväganden
p Om din körning behov förändras under hyresavtal, det kan vara svårt att bryta kontraktet. Om du har möjlighet att bryta ditt hyresavtal tidigt, kommer du vara tvungen att betala förtida uppsägning avgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94683.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.