Hur du returnerar en hyrd Jeep Cherokee

Om du har hyrt en Jeep Cherokee och din leasingperioden är slut, måste du returnera din bil till din Jeep återförsäljare. Du måste också lämna tillbaka bilen om du vill säga upp ditt hyresavtal tidigt. Läs ditt hyresavtal för fullständig information om vad du måste göra för att lämna tillbaka bilen. Det finns några allmänna riktlinjer som du kan följa för att returnera din Jeep, men din hyra är den enda källan till information som du har som är specifik för den juridiska avtal som du gjorde när du leasade bilen. Instruktioner
1

Ta din Jeep Cherokee till din lokala Chrysler, Jeep och /eller Dodge återförsäljare ett par veckor innan hyresavtalet löper ut för en pre-inspektion. Inspektionen är gratis, och de kommer att berätta för dig om du kommer att tacka några avgifter för överskjutande slitage eller andra reparationer. Om eventuella reparationer anses nödvändiga, har dem slutföras innan du sätter i bilen för att undvika extra avgifter.
2

Rengör bilen i dagarna fram till turn-i dag. Har interiören schamponeras och utsidan tvättas för att undvika att behöva betala några dyra avgifter för städning att betala din återförsäljare för rengöring av bilen.
3

Ta bort alla dina personliga tillhörigheter. Kontrollera handskfacket, mittkonsolen och andra utrymmen där man kan ha placerat dina saker.
4

Slå på din Cherokee. Betala några slutliga avgifter eller betalningar som du är skyldig. Ta med en kopia av ditt hyresavtal så att du kan hänvisa till det om du har några frågor eller känner att du håller på att utvärderas en avgift orättvist.
5

ordna med transport för dig själv när du sätter i bilen om du inte köpa eller hyra en ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94846.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.