Hur få ut av en Honda Lease i en dålig ekonomi

Leasing en Honda fordon tillåter leasing individen att driva en ny Honda utan att betala de dyra initiala kostnader involverade i att köpa bilen. I fallet med Honda, sätter företaget ofta bra erbjudanden för potentiella leasingavtal kunder som inkluderar rimliga priser och är billigare än att köpa och finansiering. Under en dålig ekonomi, kan dock fordonet på hyresavtalet hamna kostar för mycket per månad, och bryta hyresavtalet kan tyckas vara det bästa alternativet. Instruktioner
1

Överför hyresavtalet. Ett leasingavtal överföring tillåter någon annan att överta hyresavtalet på Honda och är billigare än en förtida uppsägning. Det finns avgifter och kostnader för bearbetning, men kostnaderna är en bråkdel av de termineringsavgifter för att säga upp hyresavtalet direkt. När du överför en Honda till en ny person kommer företaget eller ett hyresavtal övergångsföretag ta hyresavtalet från den aktuella individen och ge hyresavtalet till den nya individen. Kostnaden är mindre för den nya individen, som inte kommer att ha den fulla längden av hyresavtalet och kommer att ha färre initiala kostnader.
2

Sätt en klausul i hyresavtalet tillåter förtida uppsägning utan höga kostnader . När du registrerar ett kontrakt för att hyra en bil, lägga en sådan klausul i avtalet kan spara pengar och låta uppsägning utan problem. Om vid någon tidpunkt avtalet behöver terminerad, såsom i skakiga arbetssituation, kommer en sådan klausul minimera riskerna och låta den person som innehade hyresavtalet att få ut av hyresavtalet tidigt. Även finansiering genom en bank inte kan tillåta en sådan klausul, finansiering genom Honda kan leda till mildare leasing alternativ. Kostnaden för hyresavtalet är sannolikt att stiga något per månad med den inkluderade klausulen, men uppsägningen kommer att tillåtas efter en viss tidsperiod, t.ex. ett år, utan de höga kostnader straff.
3

bryta hyresavtalet och betala uppsägning avgifter. När kontraktet bryts ur handen, är kostnaden hög. Det finns förtida uppsägning avgifter och bearbetning som kan kosta ett par tusen dollar. Även om hyresavtalet bryts bara några månader tidigt, kommer det att finnas höga kostnader. Det här är ett alternativ, men det är inte det enda alternativet när hyra ett fordon från Honda. Att bryta hyresavtalet tidigt bör endast ske när hyresavtalet inte har en klausul som tillåter det och om avtalet inte kan överlåtas. Kostnaden för att bryta kontraktet kommer att vara mycket hög, så det är bäst att undvika detta tills det inte finns något annat alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94849.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.