Hur man hyra en Personal Car

Det finns några olika sätt du kan gå om att hyra en personlig bil. Med Internet till hands, har att köpa en ny bil blir enklare än någonsin. Med lite forskning och några klick på tangentbordet och musen, kan du vara på väg att köra din nya bil på nolltid. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

göra så mycket forskning som möjligt innan ens kan göra en offert på ditt nya hyresavtalet. Använd webbplatser som edmunds.com, cars.com och carsdirect.com att ta reda på vad nuvarande incitament som erbjuds av tillverkaren. (Se Resurser) Beroende på vilken tid på året, kan de erbjuda bonusar kontanter tillbaka, specialpriser arrende eller APRs för den modell som du letar efter.
2

reda bilens MSRP (tillverkarens rekommenderade cirkapriser) och fakturan priset (priset generalagenten betalar för bilen). Använd faktura pris som en startpunkt när du börjar dina förhandlingar.
3

Email flera olika återförsäljare och få dem nuvarande hyresavtal erbjuder dig. Var specifik: se till att inkludera vilka färger du är intresserad av, vilka alternativ du letar efter, hur många miles per år du behöver, hur många månader och hur mycket pengar ner du är bekväm med att sätta in mot hyresavtalet
<. br> 4

Samla alla de erbjudanden du fått från din korrespondens med återförsäljare och välja det bästa du hittat. Schemalägg en dag och tid att komma in och plocka upp din nya hyresavtal och fyll alla pappersarbete.
5

Gå till återförsäljare och plocka upp din nya bil. Var noga med att sätta i din e att återförsäljaren skickat dig för att försäkra att det inte finns någon förvirring om begreppen. Se till att de helt har detaljerade bilen och att det är fritt från repor och fläckar. Be om en gratis tank.
6

Fråga om underhåll täcks av tillverkaren, om du kommer att få betala för det eller om de erbjuder någon form av paket som kommer att täcka alla dina planerat underhåll. Fråga också vad som täcks under "schemalagt underhåll." Generellt är nya bromsar, vindrutetorkare och andra slitage objekt som inte omfattas av de flesta tillverkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94703.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.