Hur man hyra en begagnad bil

I de flesta fall, bevisar det inte ekonomiskt lönsamt för ett bilföretag att leasa begagnade fordon. Överklagandet av en bil leasing till många människor är chansen att köra en ny bil utan att behöva betala en rejäl månatlig bil betalning. Men om du tycker att det är svårt att hitta en återförsäljare som hyr ut begagnade bilar, kan du hyra fortfarande ett begagnat fordon genom att ta ett hyresavtal över från den nuvarande ägaren eller söker på nätet för leasing företag med en begagnad bil inventering. Instruktioner
1

Använd en bil leasing motor övertagande Sök liknande Swap ett leasingavtal. På denna sajt kan bil leasing innehavare marknadsföra sina hyreskontrakt för att hitta potentiella köpare att ta över hyresavtalet. Det gör hyresavtalet innehavaren att komma ur sitt hyresavtal tidigt och samtidigt tillåter köpare att ha en kortsiktig leasing på en begagnad bil. För att tillåta hyresavtalet att överföra till en ny innehavare, kommer du att bli föremål för en övergångssumma. Övergångssumman är oftast en liten mängd och bör inte vara mer än $ 100.
2

Titta igenom auto platsannonser från återförsäljare och leasingföretag för begagnade bilar finns att hyra. Istället för att ta över ett hyresavtal, kan du starta ett nytt hyresavtal på en begagnad bil. Till exempel, online leasingbolaget begagnad bil Lease har en databas av både nya och begagnade bilar för uthyrning.
3

Fyll ett leasingavtal ansökan. När du hittar en begagnad bil som du vill hyra, måste du ansöka via en finansiell institution för att se om du uppfyller kraven för lånet. Banken kommer att avgöra din kreditvärdighet och finansiella uppgifter för att se till att du har möjlighet att göra månatliga leasingavgifter. Den tidigare långtidskontrakt för eller återförsäljare kan ordna för behandlingen av ansökan.
4

Ta ut full täckning på den använda hyrda bil väl har godkänts för en begagnad bil leasing. Även om det används, kommer du fortfarande att behöva ha full täckning genom din auto försäkringsbolag. Du behöver också ha använt bilen registreras och besiktigas innan manövrera fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94640.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.