Hur Antag en bil Lease i Kanada

Förutsatt en bil leasing i Kanada blir allt vanligare och de flesta återförsäljare har möjlighet att hjälpa till med processen. Att anta en bil leasing är att ta över en befintlig bil leasing och ansvaret för hyreskontraktet, inklusive månatlig betalning, körning inom de tillåtna kilometer och utför regelbundet underhåll som krävs. Saker du behöver
Financial miniräknare
Visa fler instruktioner
Att få en bra affär
1

veta din budget. Vid antagande av en bil leasing i Kanada förväntar sig att betala några upfront avgifter. Hyresavtalet övergångssumman debiteras av finansbolaget att täcka pappersarbete för hyresavtalet överföringen. Det kan förhandlas med säljaren och varierar mellan $ 100 till $ 450 CND. Fordonet Anmälningsavgiften täcker nya registreringsskyltar och laddas av lokala Ministry of Transportation. Vissa leasingföretag ut en avgift kreditansökan för att göra en kreditkontroll att kvalificera sig för bilen hyresavtalet överföringen.
2

Gör din forskning. Förutsatt ett leasingavtal erbjuder kortsiktigt engagemang och potentiellt bättre månatliga inbetalningar på ett önskat fordon. Att ha ett hyresavtal förutsätts medger den nuvarande arrendatorn att undvika avgifter för att avsluta sitt hyresavtal tidigt. Forskning önskad fordonet och att den genomsnittliga utbetalningar, underhållskostnader, restvärde och eventuella prestandaproblem. Detta kommer att fokusera sökningen och hjälper dig att behålla din budget.
3

Förhandla med hyrestagaren. Leasetagare kan erbjuda kontanter eller andra incitament för att ta över en bil leasing som kan minska de initiala kostnaderna och hjälpa lägre månatliga betalningar. Förhandla med arrendatorn på hyresavtalet övergångssumman kan erbjuda besparingar, men det nuvarande hyresavtalet med finansbolaget är inte förhandlingsbart.
4

in en kreditansökan. Efter att hitta det önskade fordonet, lämna in en kreditansökan med finansbolaget. Leasingföretag får avstå eller ta ut en avgift kreditansökan för att göra en kreditkontroll att kvalificera sig för hyresavtalet överföringen.
5

Underteckna kontraktet hyresavtalet överföringen. Hyreskontraktet detaljer kraven i det ursprungliga hyresavtalet och avtal som gjorts med den nuvarande arrendatorn. För att slutföra hyresavtalet överföringen, kommer finansbolaget kräver försäkringsbevis och de kommer att förse dig med den nya licensen registreringen. Nu hyresavtalet är officiellt över. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94819.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.