Hur du köper ett fordon vid slutet av ett leasingavtal

Många goda skäl finns för att köpa bilen i slutet av ett hyresavtal. Utköpet priset kan bli lägre än vad du kan köpa en lämplig ersättare för, vill du undvika påföljder när för onödig förslitning eller över avgifter körsträcka och om du har minutiöst bilen, då du vet att det är tillförlitligt. De flesta leasingbolag föredrar du köper bilen i slutet av leasing - eftersom de kommer att tjäna mer pengar på en försäljning i detaljhandeln för dig än att sälja bilen på auktion, vilket är där de flesta hyrda bilar säljs. Det innebär att det finns inget utrymme för förhandling. Beväpnad med rätt information, kan du sockra en buy-out deal. Saker du behöver
Lease dokument
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din hyra pappersarbete för utköp pris på bilen och det exakta datumet för slutet av hyresavtalet.
2

Kolla källor på nätet som Kelley Blue Book och autotrader.com att bestämma en bra detaljhandeln värde för din bil. Skriv ut en kopia av all din forskning.
3

Kontakta leasingföretag eller återförsäljare för att informera dem om du är intresserad av att köpa bilen vid leasing slut. Fråga om det kommer att finansiera balans, om du behöver finansiering och be om villkoren för finansiering och om det erbjuder eventuella rabatter. Om detaljhandeln värdet på bilen är mindre än buy-out pris, frågar leasingbolaget att sänka buy-out bilens pris till ett lämpligt pris.
4

Jämför finansieringen erbjudandet från leasingbolaget eller återförsäljare med andra långivare för att se om du kan få en bättre ränta.
5

Förhandla finalen utköp pris på bilen och finansiera den med det bästa alternativet utifrån din forskning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94682.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.