Hur du sätter i en hyrd bil tidigt

En bil leasing är perfekt för alla som tycker om att köra en ny bil vart tredje till femte år. När du hyr en bil, äger du inte bilen. Du hyr bara om från ett företag för en specifik term, även om många finansbolag kommer att låta dig köpa bilen när hyresavtalet upphör. Även leasing är avtal, det finns sätt att vända på bilen innan terminen är slut. Instruktioner
1

tillbaka bilen och betala resterande skulden. Flera skäl motiverar avsluta ett hyresavtal. För att upprätthålla en bra kredit historia, kontakta finansbolaget och fråga om att betala av balansen.
2

Sälja bilen och betala av finansbolaget om du inte kan annars ha råd att betala av lånet balans. Placera en annons och sälja bilen privat.
3

Fråga finansbolaget om leasing antaganden. Ett fåtal företag kommer att tillåta dig att låta någon annan ta ansvar för hyresavtalet. Denna person måste passera en rigorös kreditprövning.
4

Överför hyresavtalet till en vän eller familjemedlem. Ett leasingavtal antagande innebär inte sanktioner eller pay-off avgifter. Det finns dock övergångssummor.
5

Betala den förtida uppsägning avgift. Om du inte kan betala av finansbolaget eller överlåta hyresavtalet, betalar en fast avgift och vrid i den hyrda bilen tidigt. Tyvärr kan denna metod sänka din kreditvärdighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94629.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.