Hur man leasa en Chevrolet

Biltillverkarna släpper hundratals nya bilar varje år, alla med innovationer och förbättringar. Konsumenterna har möjlighet att köpa dessa fordon genom att finansiera, säkra en auto lån, eller genom att hyra bil för en tid. Leasing ger konsumenten rätt att ha en lägre månadsbetalning och köra en ny bil oftare. Chevrolet erbjuder leasing alternativ för alla sina fordon. En Chevy fordon kan hyras genom att besöka en auktoriserad Chevrolet återförsäljare. Saker du behöver
Anteckningar
skrivredskapet flygbiljetter State giltigt ID-kort
Valid förarens Proof licens
anställning
Försäkringsbevis
personnummer

Visa fler instruktioner
1

Gör en lista över dina resvanor. Inkludera en uppskattning av hur många miles du kör per vecka, kan eventuella passagerare du att transportera, önskad gas körsträcka av fordonet du vill hyra, och hur mycket pengar du är villig att spendera. Registrera data i anteckningsblocket.
2

Besök en Chevrolet återförsäljare och besluta om ett fordon som passar din livsstil. Till exempel kan någon med en stor familj vill ha en minibuss, medan en resande affärsman kanske vill ha en bränslesnål kompakt fordon. Se dina anteckningar när det behövs.
3

Presentera dina anteckningar till en säljare och diskutera det fordon du vill köra. Berätta den säljare som du vill hyra bilen och hur mycket pengar du har för en handpenning.
4

Helt fylla i Chevrolet återförsäljare kredit ansökan. Inkludera all nödvändig information och ger säljare med alla nödvändiga dokument såsom ett statligt utfärdat ID-kort eller giltigt körkort, ett anställningsbevis samt försäkring och ditt personnummer.
5

Diskutera din budget med säljare. En prisvärd månadskostnaden kommer att fastställas baserat på din inkomst och kredit värdering. Diskutera också bilens restvärde för att avgöra huruvida det aktuella fordonet du är intresserad är värt investeringen.
6

Anmäl alla nödvändiga dokument och sedan köra iväg i din nya bil.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94855.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.