Hur annullerar jag en hyrd Cadillac Escalade?

Leasing en Cadillac Escalade är en helt annan process än att köpa en. Hyresavtalet omfattar en inställd tidsperiod, exempelvis tre eller fyra år. Vid slutet av leasingperioden, har du möjlighet att köpa eller returnera bilen. Men om du inte kan göra betalningar eller du bestämmer du inte längre vill ha bilen innan hyresavtalet löper, säga upp hyresavtalet kan vara ganska dyra. Saker du behöver
Original Lease
Visa fler instruktioner
Transfer Lease
1

Transfer hyresavtalet i någon annans namn. Detta är det enklaste och billigaste sättet att säga upp hyresavtalet på en Cadillac Escalade. Räkna med att betala leasingavgifter övergångssummor, men avgifter för att avsluta hyresavtalet kanske inte gäller. Kontrollera ditt avtal för att avgöra om överföringar tillåts och för att beräkna avgifterna.
2

leta efter någon att ta över hyresavtalet. Hitta någon genom ett lease-swapping webbplats om du inte känner någon personligen. Använd en online-lease-swap företag eller besöka återförsäljare om hjälp vid byte av hyresavtalet till en ny ägare namn.
3

Hitta två eller tre personer som är intresserade av att överföra hyresavtalet eftersom personen måste uppfylla samma leasing kvalifikationer, till exempel kredit-och inkomstskatter. Detta kommer att säkerställa en snabb hyresavtal överföring, särskilt om du är i en binda och behöver ur den så snart som möjligt.
Return Vehicle
4

tillbaka Cadillac Escalade och betala resten av hyresavtalet.
5

Läs ditt avtal för att fastställa straffet för att avsluta hyresavtalet tidigt. Vissa företag får ut mindre än hela hyresavtalet beloppet, men oftast inte mycket mindre.
6

Räkna med att betala en större summa pengar, särskilt om det finns fortfarande en hel del tid kvar på hyresavtalet.
Additional Options
7

Granska ditt hyresavtal för ytterligare sätt att avbryta din Cadillac Escalade hyresavtalet. Medan avsluta hyresavtalet tidigt eller överföra den till någon annans namn är de två huvudalternativen, kan ytterligare metoder vara tillgängliga via leasing bolaget.
8

Fråga om eventuella alternativ för att avsluta hyresavtalet tidigt som inte är ingår i ditt hyresavtal. Vissa företag kan ha program för människor som inte längre har råd att betala på grund av sjukdom eller arbetslöshet.
9

Fråga om hur mycket tid du har att backa ur hyresavtalet. Vissa leasing företag kan ha en ångerfrist på några dagar, veckor eller månader under vilken du kan säga upp hyresavtalet utan påföljd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94788.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.