Automobile Lease Vs. Inköp

För att få en ny bil, folk måste bestämma om de vill köpa eller leasa bilen. Att göra detta beslut, måste du överväga om ägande konsekvenser, kostnader och planer användning för bilen. Ägande

När du köper en bil, du äger det, så risken för att värdet deprecierande snabbt tillhör dig. Med ett hyresavtal, vrid dig i bilen i slutet och återförsäljare om du bestämmer dig för att köpa bilen.
Användning

flesta hyresavtalen sätter slitage och begränsar körsträcka på hur mycket du kan använda bilen under din hyra. Om du går över dessa gränser, måste du betala en extra avgift. Det finns inga begränsningar för din användning när du köper bilen.
Tidsplan

Med ett hyresavtal, har du en viss tid för att använda fordonet innan du slår i. När du köper en bil, har du fullständig kontroll över när du bestämmer dig för att sälja den.
månadsbetalningar

månatliga betalningen på ett leasingavtal kommer att vara mindre än den månatliga betalningen för att äga en bil eftersom du bara täcker avskrivningarna av bilen medan du använder den istället för hela kostnaden för bilen.
initiala kostnader

Enligt Edmunds, de direkta kostnaderna för att köpa en bil är högre än hyra en bil. Men under en femårsperiod räknar Edmunds de totala kostnaderna för att hyra en bil för att vara $ 1350 högre per år än att köpa bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94729.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.