Vad innebär hyra en bil?

Leasing är en metod för bil finansiering som innebär ett undertecknat avtal för användning av ett fordon under en förutbestämd tidsperiod. Det liknar ett traditionellt lån, men när leasing är kunden huvudsakligen finansiera användningen av ett fordon snarare än köp av en. Detta innebär att kunden har möjlighet att inte göra en handpenning och betala mindre moms än en bilköpare. Vid utgången av perioden av en konsument hyresavtal, kan kunden returnera generellt bilen till återförsäljaren eller förhandla för att köpa den. Hur Leasing fungerar

Leasing är baserad på idén att betala ett belopp som är lika med avskrivning värdet av fordonet under tiden för hyresavtalet. Avskrivningar är skillnaden mellan värdet på bilen när kontraktet undertecknas och dess värde under den tid kunden kör fordonet. Sammantaget bilar med avdrag för avskrivningar är billigare att hyra. När det totala priset på bilen förhandlas, då dealern har en månadshyra hastighet och längd på hyresavtalet.
Typer av Leasing
p Det finns två typer av leasingavtal : öppen ände och sluten ände. En obestämd leasing används främst för kommersiella fordon. I detta fall tar leasetagaren på alla de finansiella riskerna av fordonet eftersom verksamheten fordon brukar samla flera årliga miles. Sluten leasingavtal är vanligare konsumenten hyresavtalet. Detta möjliggör för kunden att bara tillbaka bilen i slutet av leasingperioden med några andra skyldigheter eller finansiella bekymmer så länge de har uppfyllt villkoren på körsträcka begränsningar och /eller överdrivet slitage.


Fördelar

Nästan varje hyresavtal kommer att innebära lägre månadskostnad än om kunden skulle köpa fordonet, ibland så mycket som 60 procent lägre. Föraren kan också få en ny bil varje två till fyra år, beroende på villkoren i hyresavtalen. Eftersom kunden kör en nyare bil hela tiden, underhållskostnaderna är mycket mindre än en äldre köpt, auto. Dessutom betalar kunden vanligtvis mindre omsättningsskatt eftersom han betalar skatt endast på de betalningar som gjorts, inte på hela värdet av fordonet.
När inte till Lease

Om det finns någon oro för att behöva säga upp ett hyresavtal innan termen är upp, bör en konsument anser inte att underteckna ett hyresavtal. Det är oftast saftiga avgifter för förtida uppsägning. Kontrollera körsträcka begränsningar i hyreskontraktet. Om det råder osäkerhet om vistas inom dessa gränser, överväga att köpa istället. Och om föraren tenderar att vara svårt på fordon, är det bäst att inte hyra. Det kommer att finnas extra kostnader för svåra skador och slitage under leasingperioden.
Missuppfattningar

Leasing ett fordon inte hyra. När du hyr, betalar du i huvudsak för bilens värdeminskning. När du hyr, betalar du använda utrustningen, en lägenhet eller en bil på den pågående kursen bygger på ekonomisk efterfrågan. Även vid uthyrning, är kunden ansvarig för underhållskostnaderna precis som om han ägde bilen. Det är en vanlig missuppfattning att underhållskostnaderna är gratis. Men eftersom en hyrd bil är oftast en nyare bil, vissa underhållskostnader täcks bilens fabriksgaranti.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94749.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.