Hur man avslutar ett fordon Lease Early

Det finns en skillnad mellan hyra en bil och köpa en bil. Människor som hyr en bil inte äger bilen. Trots det är de som ansvarar för fordonets underhåll under hyresperioden, och när hyresavtalet löper ut, de är skyldiga att lämna tillbaka bilen till återförsäljaren i gott skick. Det finns många fördelar med ett leasingavtal såsom lägre månadsbetalningar. Och som att köpa en bil, det finns sätt att avsluta ett hyreskontrakt tidigt. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

Kommunicera med din återförsäljare. Köparens ånger och en plötslig förändring av inkomsterna kan uppmana dig att sluta ett hyresavtal tidigt. För senaste inköp, kan ditt avtal tillåter avbokningar inom de första tre arbetsdagar (beroende på ditt tillstånd). Läs ditt hyresavtal och diskutera dina alternativ med återförsäljaren.
2

Alert ditt finansbolag. Om möjlighet att avbeställa din hyresavtal, kontakta finansbolag omedelbart och varna dem till situationen.
3

Fråga om leasing antaganden. När inte återvända bilen och gå därifrån utan påföljd, ring din finansbolag för att se om de tillåter leasing antaganden, där en annan person tar över dina hyresbetalningar. Om så är fallet, be en betrodd släkting att ta ansvar för bilen.
4

Transfer hyresavtalet. Lista din hyrda bil på webbplatser som LeaseTrader.com och hitta någon att ta över ditt hyresavtal och betalning. Återigen, måste din finansbolag godkänna denna metod, och de kommer att vilja se den nya Leasor inkomst och betalningsanmärkningar.
5

Betala out-of-pocket skillnaden. Om du har den extra inkomsten, ta bilen till återförsäljare och betala återstoden på ditt hyresavtal. Prata med din finansbolag förväg förhandla fram en reducerad payoff balans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94712.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.