Hur man leasa en Dodge Caravan

När hyra en Dodge Caravan eller ett fordon, du betalar leasingbolaget för det belopp som van försvagas under leasingperioden. Avskrivningar är det belopp vagnens värde sjunker när du kör det. Ju lägre avskrivningar, kommer de lägre dina leasingavgifter vara. Innan hyra en husvagn, be säljaren frågor om tillverkarens föreslagna priset (MSRP), avskrivningar mängden och längden av hyresavtalet för att se till att du får bästa möjliga affär. Instruktioner
1

Bestäm MSRP för Caravan du vill hyra. Enligt Dodge hemsida, startar 2010 MSRP på $ 23,660. Detta är basmodellen priset, utan några alternativ eller tillägg. Om du väljer extrafunktioner, såsom Uconnect systemet för musik och riktningar kommer MSRP vara högre.
2

Förhandla priset. Många handlare kommer att säga att eftersom du är leasing istället för att köpa, måste du godkänner hela MSRP. Detta är inte fallet. Vid leasing, kan du förhandla med återförsäljaren för att få ett lägre MSRP. Den slutliga överenskomna priset kallas de aktiverade kostnaderna, eller mössa kostnad.
3

Välj längden på hyresavtalet. De flesta hyresavtal löper på 24, 36 eller 48 månader. Eftersom ett fordon försvagas mest under de första två åren, kommer ett 24-månaders leasing vara den dyraste. Mängden dina leasingavgifter bestäms av en uppskattning av vagnens värde vid slutet av leasing, detta kallas restvärde. Till exempel kan återförsäljaren bestämma att din husvagn endast kommer att vara värt 50% av sitt värde på 24 månader. Så för att använda den aktuella start MSRP av $ 23.660 som ett exempel, skulle värdet vara $ 11.830 i 24 månader.
4

Jämför hyresavtalet pengar faktor till den effektiva räntan (APR) som erbjuds när man köper en husvagn . När du hyr en bil, köper ett leasingföretag den från återförsäljaren för överenskomna MSRP. Du gör då utbetalningar till dem som inkluderar ett visst intresse, kallas hyresavtalet pengar faktor. Se till att ränta de tar ut är i linje med den effektiva räntan som återförsäljarna tar ut på ett köp. Om du kan köpa en husvagn för en 5% APR, skulle du inte vilja gå med på en pengar faktor på 10%, eftersom det skulle vara dubbelt intresse.
5

Anmäl ditt hyresavtal. När du har kommit till en överenskommelse om locket kostnaden, längd och pengar faktor, kommer din Dodge återförsäljare förse dig med en månatlig betalning belopp som du kommer att göra till leasingbolag. Du skriver då avtalet och börja din hyra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94847.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.