Hur du returnerar en hyrd Lexus

Tja, är din Lexus hyresavtalet upp och du är redo för den senaste och bästa modellen tillgänglig. Allt du behöver göra nu är tillbaka ditt nuvarande Lexus och komma in i en ny bil. Slutar upp ett hyresavtal är en ganska enkel och okomplicerad process, det handlar om ett par telefonsamtal och möten som inte kommer att påverka mycket din dag-till-dag rutin. Saker du behöver
Leasing företags information
Visa fler instruktioner
1

Hitta din ursprungliga köpebrev och se vilken bank leasade du din Lexus. I de flesta fall kommer Lexus Financial har använts av generalagenten att hyra dig din bil, men i vissa fall kommer de att använda en extern bank, om programmen är mer gynnsamma.
2

När du ringer den bank som leasade du din bil, schemalägga en dag och tid för dem att utföra ett lease-end kontroll på din bil. De brukar kommer att skicka ut någon till ditt hem eller arbetsplats och tar ungefär en timme att gå över exteriör, interiör, däck och andra fläckar slitage på din bil avgör om du är skyldig någon pengar för skador på fordonet.

3

Med din hyra end inspektion göras, kontakta din lokala återförsäljare för att schemalägga en dag och tid för dig att släppa din bil med dem. De flesta återförsäljarna har en person som sköter deras leasing avkastning, vanligtvis begagnad bil chef, och oftast kommer de bara accepterar leasing avkastning måndag till fredag, eftersom helgerna tenderar att vara ganska upptagen för återförsäljarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94697.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.