Hur man hyra en Cargo Van

Ofta används av elektriker, rörmokare och andra entreprenörer, last eller skåpbilar arbete möjligt för människor att transportera och lagra stora objekt eller ett stort antal enheter. Cargo skåpbilar möjliggöra rörlighet för varor och samtidigt skydda dem från väder och vind. Om en person har ett kortsiktigt behov av en last van, eller vill ge en en utökad provkörning före ett komplett köp, kan han välja att leasa en last van. Processen att hyra en last van är det samma som leasing något annat fordon. Saker du behöver
Bilförsäkringar
Visa fler instruktioner
1

Forskning last van alternativ på Internet för att avgöra vilken van du vill hyra. Besök webbplatser som Edmunds.com eller CarsDirect att granska de olika last skåpbilar och deras lista över funktioner. Välj en last van modell i din prisklass.
2

uppskatta hur lång tid du behöver för van för att avgöra om att ansöka om en kort-eller långsiktigt hyresavtal. Rikta en "nära-ended" typ av hyresavtal, vilket gör att du enkelt tillbaka bilen i slutet av leasing utan att oroa dess förändring i marknadsvärde. Undvik "open-ended" hyresavtal, som kräver att kunden skall betala skillnaden mellan det uppskattade lease-end värde som bestäms hyresavtalet takt och det verkliga värdet av fordonet vid tidpunkten för avkastningen.
3

Granska din körsträcka under de senaste månaderna för att avgöra automatisk användning eller uppskatta mängden körsträcka du sätta på last van. Använd detta nummer som en riktlinje i jakten på en bil leasing, som bil-leasing har ofta körsträcka klausulerna.
4

Kontakta bilhandlare i ditt område för att se om de erbjuder hyreskontrakt på önskad last van modell. Kontrollera med begagnade bilar massor att se om de bär en tidigare version av lasten van för mindre pengar. Supply återförsäljarna med hyresvillkor du söker. Be om offerter från varje återförsäljare som bär fordonet.
5

Resor till återförsäljaren som erbjuder de bästa leasing. Använd citat från andra återförsäljare för att försöka förhandla fram ett bättre pris eller bättre villkor, såsom ökad körsträcka gränser. Besök andra återförsäljare som erbjuder van om inte kan förhandla förmånliga villkor med den första återförsäljaren du möter.
6

Granska pappersarbete för hyresavtalet innan du signerar det. Se till att du förstår alla ordflöde och krav som ingår i hyresavtalet. Be återförsäljaren för att klargöra eventuella förvirrande termer och hur avskrivning värdet av van beräknades. Visa ditt körkort och försäkringsbevis tillsammans med alla andra handlingar som krävs för den slutliga undertecknandet. Återförsäljaravtalet kanske kunna ge försäkring eller peka dig till ett Försäkringskassan om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94842.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.