Hur Lease & Registrera BMW Cars

BMW leasingavtal tillhandahålls av BMW Financial Services. Medan du kan granska aktuella leasing och rabatterbjudanden på nätet (om det finns några för din hyra), måste du gå till en BMW återförsäljare att tillämpa. BMW hyr allmänhet sina fordon för en period av 36 månader, så att du kan ta tröst i att veta att fordonet ska warrantied under tiden av ditt kontrakt. BMW återförsäljare registrera ditt fordon för dig, så du behöver inte gå till din statens motorfordon kontor för att göra det själv. Instruktioner
1

Gå till BMWUSA.com att forska leasing erbjudanden. Håll musen över "Financial Services" och klicka på "Lease Erbjudanden" från rullgardinsmenyn. Hitta fordonet för ditt val och klicka på den för att se över sin leasing information.
2

Läs hyresavtalet noga. Ägna särskild uppmärksamhet "finstilta" information, som ligger precis nedanför den viktigaste informationen i fetstil. Om du behöver mer information om bilens möjligheter och specifikationer, klicka på BMW modellnamnet från toppen av webbsidan. Addera 3

Klicka på "Dealer Locator" från toppmenyn på helst att skriva in ditt postnummer och hitta en återförsäljare nära dig. Klicka på återförsäljarens oberoende webbplats länk från resultaten att visa sina timmar. Ring för att boka tid eller helt enkelt stoppa in under de angivna kontorstid.
4

Be om en säljare när du anländer på generalagenten. Berätta för din BMW säljare vilket fordon du tänker hyra. Be att provköra modellen innan du fortsätter.
5

Berätta din säljare som du vill ansöka om hyresavtalet godkännande. Vid denna punkt, ställa alla frågor du har om detaljerna i hyresavtalet eller hitta den bil som du vill om den du provkörde var inte färgen eller modellen du vill.
6

Fyll BMW Financial Services ansökan med din säljare. Registrera din kreditansökan när du är klar, sedan väntar ditt godkännande. Eftersom BMW återförsäljare kommunicera med BMW Financial Services elektroniskt, är godkännandeprocessen ögonblick.
7

Återförsäljaren är helt rätt att lämna motorfordon pappersarbete till din statens motorfordon avdelning för din räkning för att slutföra din textning och registrering för dig. Eftersom återförsäljare erbjuder denna tjänst, se till att ta med din nuvarande registrering om du överför plattor och din nuvarande försäkring information så att din nya bil kan läggas och bevis på täckning erhålls. Försäljaren måste också undersöka ditt körkort för att slutföra processen.
8

Sign alla dina nya-bil dokument, som inkluderar din BMW Financial Services kontrakt och din statens specifika motoriska former fordon. Din säljare kommer att visa hur man använder de många funktionerna i din nya bil, bifoga dina tallrikar och lägg din tillfällig registrering där den hör hemma på din bil tills den permanenta en anländer med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94850.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.