Hur man hyra en bil i Houston

Att hyra en bil måste du underteckna ett kontrakt för att bekräfta ditt avtal med leasingbolaget och alla dess leasing bestämmelser. Leasing är densamma över hela USA, medan de största skillnaderna i betalning, villkor eller krav på godkännande kan ändras av tillverkarens bank. I Houston, precis som i andra städer eller städer i olika länder, kommer din nya bilhandlare hantera din Department of Motor Vehicle (DMV) detaljer och kontrakt för dig. Att hyra en bil i Houston, hitta dig själv en seriös återförsäljare och en bil du vill köra i flera år. Instruktioner
1

Gå till tillverkarens webbplatser, såsom Honda, Toyota, Chevy, Ford eller annat märke som du vill ha mer information om. Från tillverkarens hemsida kan du granska leasing erbjudanden och hitta återförsäljare baserat på ditt postnummer.
2

Klicka på ett alternativ för specialerbjudanden eller prissättning och erbjudanden. Granska leasing specialerbjudanden på fordonet du skulle överväga att köpa. Läs det finstilta, sikt och milersättning. Lägg den nödvändiga pengar ner med betalningar för termen för att avgöra vilka fordon är en bra affär.
3

Kontakta din lokala återförsäljare för att boka tid eller gå in till återförsäljaren under normal kontorstid . Provkör bilen du vill och avgöra om det är den du vill hyra. Tala om för din försäljning person skulle du vilja börja godkännandeprocessen eller fortsätta handla tills du hittar rätt bil för dina behov.
4

Fyll en kreditansökan med din säljare. Du måste ha bra till utmärkt kredit för leasing godkännande. När du är säker på att du kvalificerar, förhandla eller ändra villkoren för att passa din körning behov om det behövs. Annonserade leasing Special är inte satt i sten, mest bara annonsera låg betalning och nödvändig sikt, körsträcka och pengar ner för att komma till denna betalning
5

Har din säljare köra dina betalningar baserat på dina behov. Om något av villkoren behöver förändras. Du behöver inte lägga pengar ner bortom på din första betalning. För varje $ 1000 hyra, kan du räkna med ungefär en $ 30 skillnad i betalning.
6

Förhandla dina villkor om du granskar siffror baserade på prislappen. Med $ 30 skillnaden promille uthyrda, överväga att förhandla fram en $ 45 månatlig betalning skillnad så att du inte betalar klistermärke pris. Överens om ett antal.
7

Anmäl alla bank kontrakt och Texas DMV pappersarbete när alla villkor är acceptabla. Du och din säljare kommer att ställa in din full täckning försäkring med ditt försäkringsbolag om du köper under timmar försäkringsverksamhet (eller han kommer att göra det under nästa bankdag). Din säljare kommer att sätta din främre och bakre plattan på och gå över fordonet alternativen med dig innan du kör ut i din nya bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94779.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.